Kendte

Iggy Azalea går amok på fotograf

Af Susie Pedersen 16. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Oh my! Under en indkøbstur fik Iggy Azalea nok af en paparazzi-fotograf. Se deres vilde sammenstød her!

Iggy Azalea mistede forleden kontrollen over sit temperament, da en paparazzi-fotograf fulgte efter hende på en indkøbstur i Los Angeles. Fotografen insisterede på, at han havde ret til at jagte hende, fordi hun er berømt.

Læs også: Se Iggy Azalea uden makeup!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sammenstødet endte ret voldsomt, da Iggy prøvede at køre sin indkøbsvogn ind i manden, som åbenbart havde fulgt efter hende hele dagen. På videoen ser man ikke optakten til deres voldsomme skænderi, men Iggy har efterfølgende forklaret, hvorfor hun gik amok på ham.

- Noget er bare, som det er, så længe folk TILLADER det. Hvad, jeg er tryg ved at tillade en fotograf, er kun op til mig. Jeg kan ikke se, hvorfor det er så svært at forstå. Døm mig bare, fordi jeg flippede ud, hvis du har lyst, men du så kun 30 sekunder af det, der skete til sidst, hvor han sagde nogle ret pæne ting i forhold til inde i supermarkedet, hvor vi opdagede ham på gulvet, efter vi flere gange havde bedt ham om at lade os være forskellige steder i byen, skrev Iggy Azalea på sin Instagram-profil efter sammenstødet og understregede:

- Jeg hader ikke paparazzi-fotografer - kun de virkelig aggressive … Jeg behandlede ham kun sådan, fordi han havde behandlet mig sådan hele dagen. Hvis fair skal være fair.

Læs også: Demi Lovato flipper ud på paprazzi

Hvad synes I om Iggys forklaring efter sammenstødet?

Stjernernessødeefterårsfrisurer

Den afslappede knold øverst på hovedet er stadig vildt hot. Hvis du er lidt frisk, kan du give trenden et twist ved, ligesom Rita Ora, at lave tre små knolde i stedet for én stor.
Lige nu er vilde hestehaler med masser af volume et must! Få Lucys cool hestehale ved at toupere hele molevitten, før du sætter det. Hiv lidt op nederst i hestehalen, så det øverste af dit hår løfter sig en smule.
Det skrabede og våde look er vildt hot lige nu. Få Iggys look ved at redde håret tilbage med masser af shinespray. Perfekt frisure til efter idrætstimen, hvor dit hår stadig er lidt vådt.
En af de allerstørste hårtrends til efteråret er accessories! Gør som søde Chloë og frisk din fine frisure op med et glitrende spænde.
Takket være normcore-tendensen, der handler om at se så normal og enkel ud som muligt, er midterskilningen blevet hot igen! Gør som Kendall og Kim og lav en helt skarp midterskilning med masser af shine.
Pandehår er sejt, og hvis du, som Suki Waterhouse, laver en dyb sideskilning og redder det ud til siden, er det endnu sejere!
Små fletninger, der sidder helt tæt ved hovedbunden, var en af de største tendenser på catwalken til vinterens modeuger. Hvis du ikke er helt frisk på den modige hårtrend, kan du gøre som Bella Thorne og gå efter en lidt blødere version. Lad et par totter hænge løst for at gøre looket endnu mere skødesløst.
Flettede rottehaler er supersøde og vildt nemme at lave! Gør som Alexa og hold looket helt afslappet med enkel makeup og et par løse totter.