Kendte

Hvorfor er Justin Bieber så ked af det?

Af Line Sølvhøj Jensen 7. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det spørgsmål får man stillet på et kæmpe billboard i Los Angeles, hvor der er et billede af en lidt trist Justin Bieber.

Medierne har skarpt fokus på Justin Bieber i øjeblikket, og det lader ikke til, at han er helt så populær i sin hjemby. Naboerne klager over, at Justin Bieber larmer og kører uforsvarligt, og politiet tager ham i at køre for stærkt.

Læs også: Justin Biebers skandaler fortsætter.

Kører man en tur i Los Angeles, så møder man et kæmpe billboard med teksten: "Hvorfor er Justin Bieber så ked af det?". Det får sikkert mange til at tænke på, hvordan Bieber er blevet kritiseret, og hvordan folk buhede af ham til Billboard Music Awards for nogle uger siden. Men faktisk er det en reklame for noget helt andet, som Justin Bieber er model til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Under teksten står der nemlig, om grunden kan være, at 24 procent af de unge, som gerne vil have et job, ikke har råd til det, fordi lønnen er så lav. Billedet af Bieber er derfor brugt for at sætte fokus på arbejdsløshed og en lidt for lav løn.

Læs også: Justin Bieber har forelsket sig igen.

Om Bieber gerne vil være med til at sætte fokus på problemet eller reklamen er lavet for sjov, fordi Justin Bieber tjener så mange penge, er ikke til at vide, og Justin Bieber har ikke udtalt sig om reklamen.

Læs også: Justin Bieber afslører ny single.

Synes I, at Justin Bieber bliver brugt forkert i reklamen?

Justin Bieber, reklame, arbejdsløshed

MestLæste