Tessa
Kendte

”Hvis jeg føler mig ensom eller deprimeret, så siger jeg det højt”: Tessa svarer på jeres spørgsmål

af Bonna Haagen Pedersen 20. september 2023
Foto: Kaspar Wenstrup
I spurgte, Tessa svarede. Vi indsamlede jeres spørgsmål på vores Instagram og rettede dem mod dronningen af dansk rap. Læs eller lyt hendes svar her.

Hvordan har hun så meget selvtillid?

Hvad gør hun for at komme ovenpå, hvis hun har været nedtrykt?

Og er hun egentlig feminist?

Det var blot nogle af de spørgsmål, som I gerne ville rette imod rapperen Tessa.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi Unge tog jeres spørgsmål med til dronningen af dansk rap:

Hvorfor hedder dit album ”Tessas Hævn”?

– Mit album hedder Tessas hævn, blandt andet fordi det er min hævn – for alt det, der er sket i min fortid, for alt det, som folk prøver at trække ned over hovedet på mig. Det her er min hævn, det er min succes og det er mit værk. Og derfor er det en hævn i sig selv.

Hvad elsker du mest ved dit liv lige nu?

– Det er svært at komme med én ting, jeg elsker mest ved mit liv lige nu, for jeg har aldrig troet at mit liv skulle spille i så mange aspekter, som det gør lige nu. Men 100 procent de mennesker, jeg har omkring mig, mine fans og at jeg lever af noget, som gør mig så lykkelig.

Hvad gør du for at komme ovenpå, hvis du har været nedtrykt?

– Når jeg har haft perioder, hvor jeg har været nedtrykt, så gør jeg utroligt meget ud af min ’selfcare’. Jeg går utroligt meget op i, at det indre spiller lige så meget som det ydre. Om det er et ekstra fodbad, om det er at finde en masse gode citater på min Instagram. Jeg hiver utroligt meget fat i de folk jeg har omkring mig, og så er jeg super ærlig. Hvis jeg føler mig ensom, så siger jeg, at jeg føler mig ensom. Hvis jeg føler mig deprimeret, så siger jeg, at jeg føler mig deprimeret.

– Det gør, at folks reaktion er nemmere for mig at håndtere, for de ved, hvordan jeg har det, fordi jeg har udtrykt det. Og det gør det også nemmere for folk, at håndtere det. Og så bruger jeg utroligt meget tid på at stå foran spejlet, helt cringe og helt mærkeligt og sige: ”Fuck du er smuk, fuck du er dejlig, fuck du er sej, fuck du er klog”. Det giver mig utroligt meget.

Hør resten af Tessas svar på jeres spørgsmål i videoerne nedenfor:

Pt. 1:

@viunge I spurgte, @Tessa_okay svarede pt.1 - tag en sjakalina, der skal prøve Tessas affirmations foran spejlet 🔥🥹 Vi indsamlede jeres spørgsmål på vores Instagram og rettede dem mod dronningen af dansk rap på #ringstedfestival #tessa #sjakalina #tessaokey #tessasarmy #viunge #interview ♬ original sound - Vi Unge

Pt. 2:

@viunge I spurgte, @Tessa_okay svarede pt.2. Tag en dejlig sjakalina, der kan bruge Tessas energi, når det kommer til selvtillid 🔥 Vi indsamlede jeres spørgsmål på vores Instagram og rettede dem mod dronningen af dansk rap 👑 #tessa #sjakalina #tessaokay #tessasarmy #interview #viunge ♬ original sound - Vi Unge