Kendte

Hvem fra 1D har datet en fan?

Af Louise Haack 19. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry, Liam, Louis og Niall har spillet ”Jeg har aldrig” i et interview, og det var rimelig afslørende for dem alle fire! Se her, hvilke hemmeligheder der kom ud.

De fire søde drenge fra One Direction blev forleden interviewet af Ellen DeGeneres, og hun havde arrangeret, at de skulle lege ”Jeg har aldrig” – en leg, hvor man virkelig kan komme til at afsløre mange af sine hemmeligheder. Og det endte Louis, Niall, Harry og Liam altså også med at gøre.

Læs også: Intet kan få One Direction ned 

Louis, Niall og Harry har for eksempel alle sammen badet nøgne i en hotelpool, Liam har fået en tatovering, han fortryder, fordi den fik hans mor til at græde, og Louis og Niall bruger nogle gange de andre drenges tandbørster uden at spørge dem …

Læs også: Han ville være verdens sødeste 1D-far, men så skete det her...

Til sidst i interviewet skal Louis, Niall, Harry og Liam forholde sig til sætningen: ”Jeg har aldrig været sammen med en fan” – og der kommer Harry altså til at afsløre en ret stor fan-hemmelighed, for det er han den eneste af drengene, der har!

Se hele videoen herunder – og find også ud af, om drengene nogensinde har sendt en fræk sms til en, der ABSOLUT ikke skulle have den. 

Se masser af billeder af 1D herunder: 

OneDirectionalbumudenZayn

MegetMere