Kendte

Han ville være verdens sødeste 1D-far, men så skete det her…

Af Oliver Kokholm Ungermann 7. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nej, nej, nej! Da en megasød far til en 1D-fan ville vinde koncertbilletter til sin datter, endte det i en kæmpe fail!

Familiefaren Roger Fraser har meldt sig ind i kampen om titlen som årets far, men desværre nok også for årets største fail.

Læs også: Miley Cyrus har fået en grøntsags-tatovering

Da hans datter fortalte ham om en konkurrence, hvor man kunne vinde billetter til forreste række til en One Direction-koncert, gik han nemlig all-in og fik en tatoveret 1D’s gamle logo på sin overarm, så datteren havde en stor chance for at vinde. Sødt! Men så tog det en skør drejning…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Senere snakkede vi lidt om det, og jeg sagde til hende, at jeg ikke håbede, det var sådan en konkurrence, hvor man skal bo et bestemt sted for at deltage. Så tager hun reglerne frem og ganske rigtigt – man skal bo i Indiana! Vi bor i Nashville, fortæller 1D-faren til radiostationen Fox 59. Doh!

Twitter

Læs også: Zayn Maliks vilde tatovering

Derfor kunne familien slet ikke deltage i konkurrencen, og faren er dermed endt med en 1D-tattoo på sin arm til ingen verdens nytte. Men han vil dog ikke få den fjernet alligevel.

- Jeg er kendt blandt mine venner for at gøre nogle vilde ting, som får folk til at grine. Efter det her gik det op for mig, at vi bruger meget tid i familien på at gøre ting, jeg kan lide, og den her gang blev jeg involveret i noget, som de elsker, og det har bragt os endnu tættere sammen. Jeg beholder den for altid, siger han.

Hvor langt ville du gå for 1D-billetter?

I galleriet kan du se stjernernes sjove tatoveringer!

Stjernernessjovetatoveringer

Zayn har en tegneserie-inspireret tatovering af ordet “Zap!” Vi tror, at det står for ”Zayn And Perrie”!
Jason har en tatovering af ikonerne fra en fjernbetjening. Han Instagrammede tatoveringen med teksten: - Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne spole frem igennem de hårde tider, spole tilbage til de gode tider & optage de sindssyge tider.
Drake har en tatovering af en emoji. Måske har han læst Vi Unges guide til emojiernes rigtige betydning?
Cara er virkelig glad for bacon. Så glad at hun har fået tatoveret ordet under sin fod!
Ed har altså nogle af de sjoveste og mest random tatoveringer ever! Udover ketchup-mærkaten har han den bestøvlede kat fra ”Shrek”, pingvinen Pingu og et amerikansk vejskilt.
Miley har fået en emoji af en grædende kat på sin underlæbe.
Louis har en tatovering af et ”Kryds & Bolle”-spil på sin arm. Og hey, han har vundet spillet!

Læs mere om

MestLæste