Kendte

Hvem er Zac Efrons mystiske pige?

Af Marie Søndergaard 16. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kunne godt se ud som om, at Zac Efron har fået en ny kæreste! Læs alt om den mystiske pige, som Zac havde med til København, her.

Zac Efron har været i København de seneste dage (OMG, aaaarh, gisp!), men han var ikke alene! Han havde nemlig en mystisk pige med sig, da han landede i Danmark i søndags. Pigen hedder Sami Miró, og de blev første gang set sammen til en basketballkamp i september. I fredags skulle Zac desuden have introduceret hende som "sin kæreste" på en restaurant Los Angeles.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zac Efron taler ud om misbrug

Sami er faktisk en "helt almindelig" pige. Hun er tidligere elite-gymnast og arbejder nu i en digital medievirksomhed. Hun har rejst hele verden rundt, men bor nu i LA, hvor man også må gå ud fra, at hun har mødt Zac Efron.

Læs også: Zac Efron fik revet skjorten af

Det søde par har blandt andet været i Tivoli og besøgt restauranten Noma, mens de har været i København, og de har begge lagt billeder på Instagram af deres besøg i vores hovedstad!

Sami har lagt det her billede på sin Instagram.

Se videoen: Se Zac Efron som pige

Det er ikke så længe siden, at Zac Efron og Michelle Rodriguez gik fra hinanden efter en kort sommer-flirt, men det ser ud til, at Zac er klar til at komme videre med Sami.

Hvad synes I om Zac og Sami som par?

ZacEfronJohnJohnDenimShoot

MestLæste