James Corden
Kendte

Her er de 6 bedste "Carpool Karaoke"-øjeblikke

Af Mariah Leitisstein 28. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Bg020/AP/Ritzau Scanpix
Det sidste afsnit af "Carpool Karaoke" med James Corden er blevet vist, og en æra er dermed forbi.

YouTube-seere med trang til kendissladder skal i dag vinke farvel til det populære "Carpool Karaoke" med den 44-årige James Corden i spidsen.

Den musikalske internetserie, der første gang så dagens lys i forbindelse talkshowet "The Late Late Show" har nemlig sendt det absolut sidste afsnit nogensinde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har i den anledning samlet de bedste "Carpool Karaoke"-øjeblikke, som de fleste af os sent vil glemme.

6) Mariah Carey

Er det den bedste eller sjoveste "Carpool Karaoke"? Nej. Men frøken Mariah Carey var den absolut første superstjerne, som sagde ja til at skråle løs på musik i bilen med britiske Corden, og således var hun også den første – og muligvis eneste – stjerne, der ikke var klar over, at det var hendes egen musik, de skulle synge med på.

5) One Direction

Hvis noget boyband vil blive husket for sin ultradedikerede fanbase, så må det da være One Direction. Derfor blev afsnittet, hvor Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne og Harry Styles gæstede Cordens bil da også et af de mest sete afsnit af "Carpool Karaoke".

Med syv år på bagen har episoden sneget sig op på 195 mio. visninger, og selv hvis man ikke er til OD, er det alligevel ganske underholdende at se de britiske drenges overraskede ansigter, da de indser, at Corden faktisk synger ret godt.

4) Justin Bieber

Hvis den canadiske popprins har bevist noget med sin medvirken i "Carpool Karaoke", så må det være, at han bestemt ikke mangler humor og selvironi.

Biebers evne til at løse en rubiks terning bliver testet, ligesom popstjernen også skal møde fans og lade sig style af James Corden. Åbenlyst en hård arbejdsdag.

3) Britney Spears

Leder du intenst efter et stykke ekstremt cringe video, så er du kommet til det rette sted. Selv om popprinsessen Britney Spears gjorde, hvad hun kunne for at følge Cordens vanvidsenergi, så var "Womanizer"-sangerinden tydeligt utilpas ved hele konceptet.

2) Harry Styles

Man kommer ikke uden om "Carpool Karaoke" uden at nævne Harry Styles. Og denne gang er der altså ikke tale om Harry Styles i selskab med resten af One Direction-holdet, men solo-Styles.

Den unge popstjerne fik muligheden for at spille sin dengang spritnye single "Sign of the Times", ligesom Corden og Styles kørte ægte karaoke til "Hey Ya!" og spillede udvalgte scener fra romantiske komediefilm.

1) Adele

Sidst men ikke mindst har vi den britiske popdronning, som også har fået æren af at være med til at lukke og slukke "Carpool"-showet.

Ligesom Justin Bieber har Adele haft fornøjelsen af at gæste Cordens karaokeshow hele to gange, og det første afsnit, som landede på YouTube for hele syv år siden, har sikret sig svimlende 261 mio. visninger.

Der er mange grunde til, at afsnittet er helt genialt, men øjeblikket hvor Adele rapper Nicki Minaj må toppe som noget af det bedste.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste