Christopher_film
Film & serier

Christopher spiller hovedrollen i ny kærlighedsfilm: Her er den første trailer

Af Mariah Leitisstein 28. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Martin Dam Kristensen/Emilia Staugaard/Netflix
Hele Danmarks popprins Christopher er snart klar med sin første spillefilm, som du nu kan se første trailer til – og høre et spritnyt nummer fra Christopher.

Da Netflix sidste år havde premiere på den danske Anders Matthesen-film "Toscana" var det mildest talt en kæmpe succes. Filmen formåede nemlig at skrive sig ind på førstepladsen i flere lande, og nu skal vi snart se, om en ny dansk dramafilm kan gøre det samme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Til sommer har "A Beautiful Life" med den 31-årige Christopher i hovedrollen nemlig premiere, og hvis man har bare den mindste form for kærlighed i kroppen til den danske popprins, så bliver man nok ikke skuffet.

Christopher spiller rollen som den unge fisker Elliott med en helt ekstraordinær sangstemme. Han får sit livs chance, da han møder musikmanageren Suzanne.

Igennem den højtprofilerede manager møder Elliott hendes smukke datter og producer Lilly, som han naturligvis forelsker sig i. På Elliots rejse mod stjernerne må han kæmpe mod fortidens dæmoner, som truer ikke bare hans store musikalske gennembrud, men også forholdet til Lilly.

Christopher_film
Christopher og Inga Ibsdotter Lilleaas forelsker sig i Netflix-filmen "A Beautiful Life", men kærligheden kommer ikke uden problemer.

– At være en del af at skabe og forme den her film har været en af de mest fantastiske rejser og kreative processer, jeg nogensinde har været en del af, siger Christopher om sin debut som skuespiller.

– Og at spille den her karakter, Elliott, var det mest udfordrende, jeg nogensinde har gjort.

– Det er ret skræmmende, at det her er min skuespillerdebut, og at filmen samtidig udkommer i 190 lande. Men i sidste ende er jeg ovenud spændt og stolt af den her film, og jeg kan slet ikke vente med at dele den med alle.

Christopher, der i privaten snart kan kalde sig far til to, har skrevet musikken og sangene til filmen, og det har ifølge "Told You So"-sangeren været en helt særlig oplevelse.

– Der er nogle overlap mellem musik og skuespil. Det handler jo om at formidle og fortolke og komme ud med følelser og budskaber, lød det fra "Told You So"-sangeren tilbage i 2021.

– Så selv om jeg ikke har gjort det før, så er det noget, jeg længe har håbet på at kunne få lov at prøve.

Udover Christopher kan du også se frem til at opleve Inga Ibsdotter Lilleaas ("Kvinder i for store herreskjorter"), Christine Albeck Børge ("Ulven Kommer"), Ardalan Esmaili ("Charmøren", "Snabba cash") og Sebastian Jessen ("Mens vi lever", "I krig og kærlighed").

Filmen er skrevet af Stefan Jaworski ("Nisser") og instrueret af Mehdi Avaz, som også stod bag Netflix-hittet "Toscana" med Anders Matthesen i hovedrollen.

"A Beautiful Life" har premiere på Netflix den 1. juni.

Se flere billeder fra "A Beautiful Life" her:

Christopher_film
Christopher i Netflix-filmen 'A Beautiful Life.'
Christopher_film
Christopher spiller karakteren Elliot.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste