Kendte

Harry Styles skal gå til ballet

Af Stine Nielsen 8. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hotte Harry Styles skal forbedre sine danse-moves ved at gå til ballet! Se her, hvilken rockstjerne han gerne vil efterligne …

One Direction-stjernen Harry Styles vil gerne have "moves like Jagger" og bevæge sig på scenen som den legendariske rockstjerne Mick Jagger. Efter at have talt med Jaggers træner, Torje Eike, har Harry nemlig besluttet sig for at følge samme træningsrutine. Det betyder, at han både skal træne hårdt og gå til ballet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: One Direction skal have større muskler

- Harry vil gerne have en karriere, der løber over flere årtier lige som Micks, og for at få det anderkender han, at nøglen er fitness, sundhed og at udvikle kroppen. Han talte med Torje om Jaggers intense rutine med kick-boxing, løb, vægte og vigtigst af alt - ballet, siger en kilde til The Sun.

One Direction-fyrene bruger ikke dans så meget, når de er på scenen, men Harry håber på, at han kan blive mere "yndefuld" på scenen ved at gå til ballet.

Læs også: Harry og Niall chiller i poolen

Personlig træner, Ramzy Khachik siger:

- Det er en fantastisk kunstform og vil skabe mere ynde i hans bevægelser. Hvis du er yndefuld, kan du slippe af sted med minimalistiske bevægelser, hvilket er hvad One Directions koreografi går ud på.

Kan I forestille jer Harry danse ballet?

OneDirectionifitness

MestLæste