Kendte

Harry Styles griber bh på scenen

Af Oliver Kokholm Ungermann 27. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hihi, søde Harry bliver liiiidt pinlig, da han opdager, at han har grebet en bh midt på scenen under en koncert. Se den sjove Vine her!

Harry Styles er vant til, at pigerne flokkes omkring ham, og det er helt sikkert ikke første gang, at en bh er blevet kastet op på scenen til ham. Men derfor kan det selvfølgelig stadig overraske, når det sker.

Læs også: Harry Styles dækker tatovering

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det ser da bestemt også til ud, at Harry fik sig lidt af en overraskelse, da han på kanten af scenen - mens han var ved at spise en banan - griber ud efter det, der bliver kastet og lige pludselig sidder med en bh i hånden. Da det går op for ham, spærrer han øjnene op og skynder sig at kaste den ud igen, før han begynder at fnise lidt over den sjove situation.

Se den sjove Vine her:

Det er dog ikke den eneste søde Vine af hotte Harry Styles, der er kommet på det seneste. For selvom One Direction er på en travl turné for tiden, fandt de alligevel tid til at spille en fodboldkamp til fordel for et velgørende formål, og da Harry scorer et flot mål, løber han ud og krammer Niall Horan. Så sødt!

Læs også: Harry Styles ringer til fan

Se det her:

Hvad synes du om de to Vines?

HarryogNiallipoolen

Se flere billeder af Harry og Niall her!