Kendte

Harry Styles fortryder tatovering

Af Line Sølvhøj Jensen 1. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Måske er det gået lidt for stærkt, når Harry Styles har fået lavet tatoveringer. I hvert fald indrømmer han nu, at han fortryder nogle af sine tatoveringer.

I de sidste mange måneder har drengene fra One Direction fået rigtig mange tatoveringer. Det er især Harry Styles, der har fået lavet mange tatoveringer, og rygterne lyder, at det skulle være for at komme til at se mere mandig ud. Faktisk skulle Harry Styles have sagt, at han vil have en kæmpe ryg-tatoveringer, der skal dække hele hans ryg. Meeeen, måske skal han lige tænke sig om en ekstra gang.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også videoen: Fan efter Harry Styles.

Harry Styles indrømmer nu, at det ikke er alle sine tatoveringer, han er lige stolt af. Det er især den tatoveringer, som Ed Sheeran lavede på hans håndled sidste år, som Harry Styles ikke er helt glad for.

- Jeg er ked af denne på mit håndled. Jeg fortryder den. Jeg mener, det ligner lort, har Harry Styles udtalt, mens han pegede på den tatovering, som hans ven Ed Sheeran har lavet på ham.

Læs også: Harry Styles køber pizza til hjemløse.

Synes I, at Harry Styles har for mange tatoveringer, og gør det ham mere mandig at have mange tatoveringer?

Forresten har drengene fra One Direction fortalt, hvordan deres drømmepiger ser ud. Passer det mon på dig? Læs om One Directions drømmepiger her!

HarryStylesiNewYork

Harry Styles fik også taget billede med NYPD. Hvad synes I om Harry med politihat på? ;-)
Kara Rose Marshall (tv) og hendes veninde Tess Brokaw til fest på et tag i New York. Harry Styles var også til festen.

MestLæste