Harry Styles
Kendte

Harry Styles fortæller om sit yndlingsminde med One Direction

Af Josephine Sjelhøj 24. januar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Det er ingen hemmelighed, at vi savner One Direction. I et klip, der nu er gået viralt, ser Harry Styles også tilbage på tiden i det populære boyband, og han er ikke i tvivl om, hvad hans allerbedste minde er.

Når vi siger One Direction, kommer der helt sikkert et minde eller 10 frem hos dig, ikke? Det samme gør der hos Harry Styles, som har set tilbage på tiden i det populære boyband.

Tilbage i 2019 blev Harry interviewet af Zane Lowe i forbindelse med udgivelsen af albummet ”Fine Line”, og her fortalte stjernen om sine yndlingsminder fra One Direction-tiden. Nu er klippet fra interviewet gået viralt på Instagram, og det har selvfølgelig givet anledning til en tur ned ad memory lane.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De fleste kan garanteret huske momentet hvor One Direction blev sat sammen under bootcamp i det britiske ”X Factor” for snart 12 år siden, men faktisk er det tiden efter, der står klarest for Harry.

Lige efter starten på verdens største boyband blev der nemlig taget et helt særligt billede, som symboliserede den store forandring, de fem fremtidige stjerner stod overfor.

– Vi overnattede hos min papfar, hvor vi alle sammen var i denne her lille bungalow, så vi kunne øve. Vi sang og havde en sleepover i fire dage. Vi havde hørt, at det her billede ville komme i en af aviserne, så vi gik alle fem ned og købte avisen, som vi sad og stirrede i, mens vi spiste morgenmad, da vi kom tilbage. Vi vidste ikke, hvad der skulle til at ske, men vi var så glade, fortæller Harry.

I interviewet fortæller Harry også om den første gang han blev genkendt af en fan, og hvornår han og resten af One Direction-medlemmerne opdagede, at de ikke kun var kendte i Storbritannien.

Hør Harry fortælle om sine yndlingsminder med One Direction lige her:

MestLæste