Kendte

Har Miley Cyrus og Liam Hemsworth slået op?

Af Benedikte Brix 13. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hunger Games-stjernen Liam Hemsworth har slået op med Miley Cyrus, fordi hun fester for meget. Det siger rygtet i hvert fald. Læs mere her og bedøm selv.

Læs også: Miley Cyrus dropper sociale medier

Det så ud til at gå så godt for det forlovede par.

Så godt, at Miley Cyrus ofte kom til at omtale Liam Hemsworth som sin ægtemand, i stedet for sin kæreste eller sin forlovede. Derfor gik der en del rygter på, at parret måske allerede var blevet gift i smug.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu er det en helt anden slags sladder, der omgiver de to stjerner.

Ifølge flere kilder har Liam Hemsworth nemlig slået op med Miley Cyrus, fordi den tidligere "Hannah Montana"-stjernes festeri blev for meget for ham.

- Miley og Liam er overstået. Det er forbi. Hun kan godt lide at feste rigtig hårdt, og hun kan være ret vild. Det blev et problem for ham, siger en kilde. En anden tilføjer:

- De har slået op før (to gange i 2010, red.), og har gjort det igen nu. Der var drama, fordi hun mistænkte ham for at kigge på andre piger. Og fornylig tweetede hun, at han ikke havde været utro, siger insideren til avisen New York Post.

Læs også: Har Liam Hemsworth været utro?

- Selv om Miley insisterer på, at de stadig er sammen, så er de lige nu rigtig meget fra hinanden.

Liam Hemsworth friede til Miley Cyrus for et år siden, men lige nu er han tilbage i Australien.

- Han havde brug for at komme væk fra Los Angeles og bruge noget tid med sin bror og sine venner, siger en kilde.

Læs også: Miley Cyrus vil have 30 brudekjoler

Miley er for nylig blevet fotograferet uden sin forlovelsesring på, så måske taler de to kilder sandt. Derudover har en af Miley Cyrus' venner udtalt sig om, at hun håber, de to stjerner bliver genforenet:

- Miley er en temperamentsfuld person, og de skændes, men hun er helt skør med Liam. Hun er ikke klar til at acceptere, at de måske har slået op for altid.

Tror du, Miley Cyrus og Liam Hemsworth har slået op?