Kendte

Miley Cyrus vil have 30 brudekjoler

Af Benedikte Brix 22. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et hav af designere har tilbudt at lave Miley Cyrus’ brudekjole, så nu overvejer hun at sige ja til dem alle sammen!

Måske er Miley Cyrus alligevel ikke blevet gift med Liam Hemsworth endnu. I hvert fald fortæller hun om alle de designere, der har tilbudt hende at lave brudekjolen til den store dag.

Og selv om hun har en favorit, har hun virkelig svært ved at vælge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Marchesa laver de mest vidunderlige brudekjoler, de er helt klart en mulighed. Men der er så mange folk, der gerne vil være involverede, så jeg kommer sikkert til at have 30 brudekjoler til mit bryllup, fortæller hun.

Se også: Miley Cyrus og Bean - De sødeste billeder

Men selv om Miley Cyrus har problemer med brudekjolen, siger hun, at hun og Liam Hemsworth ikke stresser over bryllupsplanlægningen.

- Jeg er ikke bekymret for det, vi har ikke talt om noget specifikt. Liam er ret tilbagelænet omkring det hele, det er det bedste nogensinde, fortæller Miley til magasinet People.

Miley Cyrus' mor har et helt andet syn på brylluppet. Hun siger, at hun allerede ved, hvordan det kommer til at blive: Den nærmeste familie i stedet for stort og vildt, hvilket Miley også før har udtalt sig om.

- Når brylluppet finder sted, bliver det småt og intimt, siger Mileys mor, Tish.

Læs også: Miley Cyrus vil snave med Katy Perry

Liam Hemsworth og Miley Cyrus er også i gang med at finde ud af, hvordan deres vielsesringe skal se ud. Det gør de i samarbejde med juveleren Neil Lane.
- De har mødtes med Neil Lane de sidste par uger for at begynde at arbejde på deres bryllupssmykker. De vil have klassiske men unikke vielsesringe, fortæller en kilde.

Hvordan tror du, at Miley Cyrus' brudekjole(r) kommer til at se ud?