Kendte

Har Ariana Grande og Nathan Sykes slået op?

Af Thomas Flindt 21. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et interview med en radiostation hentyder Ariana Grande til, at hun ikke længere en kærester med Nathan Sykes fra The Wanted. Læs historien her!

I sommer var Ariana Grande og Nathan Sykes fra The Wanted den helt store kærlighedshistorie. De to sangere mødte hinanden under indspilningen af et soundtrack til filmen "The Mortal Instruments: City of Bones", og faldt straks for hinanden.

Det var dog ikke kun positive historier, der kom af, at deres forhold blev offentligt, da Ariana Grandes ekskæreste Jai Brooks fra The Janoskians beskyldte hende for at have været ham utro, og det blev til en grim twitter-fight mellem de tre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sidst Ariana Grande og Nathan Sykes blev set sammen var til Macy's Thanksgiving-parade, hvor parret så meget forelskede ud, men siden er der opstået rygter om, at parret ikke længere er sammen.

I onsdags var Ariana så til et interview med radiostationen FLZ i Florida, hvor værten Brian Fink spurgte ind til hendes forhold med Nathan Sykes, og her svarede hun ifølge E! News:

- Du er lidt bagud … Vi er virkelig gode venner.

Læs også: Ariana Grande - Jeg var ikke utro

Det er et lidt mærkeligt svar, hvis Ariana Grande og Nathan Sykes stadig er kærester. Man er vel mere end venner så?

Interviewet med radiostationen blev hurtigt fjernet fra deres hjemmeside, og hverken Ariana eller Nathan har kommenteret på rygterne.

Tjek også: Få Ariana Grandes makeup-look

Hvad tror I, er det slut mellem Ariana Grande og Nathan Sykes?

Deslogopi2013

Orland og Miranda gik fra hinanden i oktober efter at have været sammen siden 2007! Sammen har de sønnen Flynn, som blev født i 2011. Øv, vi synes ellers, at de var et vildt cute par!
Det hotte par fra ”The Vampire Diaries” slog op i maj. Efter bruddet tweetede Ian Somerhalder lidt kryptisk: ”Dagens tanke: Folk forandrer sig, men glemmer at fortælle dig det.” Ups, Nina!
Ryan Gosling og Eva Mendes gik hver til sit i 2013. De havde datet siden 2011. Nu går der rygter om, at Ryan dater sin eks, Rachel McAdams, som han spillede sammen med i ”The Notebook”. Vi hepper på en reunion for Noah og Allie!
De var megacute sammen, men Penn Badgley fra ”Gossip Girl” og Zoe Kravitz fra ”X-Men: First Class” gik fra hinanden i juni.
Paul Wesley fra ”The Vampire Diaries” og Torey Devitto fra ”Pretty Little Liars” besluttede sig i juli for at lade sig skille efter to år sammen. De passede ellers perfekt sammen!
Liam Payne slog tidligere på året op med sin kæreste Danielle Peazer. De var rigtig søde sammen, men Liam havde for travlt med One Directions turné, og det var blevet for hårdt at holde liv i forholdet til Danielle.
I september unfollowede Miley Liam på Twitter, og kort tid efter offentliggjorde parret, at de gik hver til sit efter et års forlovelse. Øv, vi havde ellers heppet på, at de ville holde!
Modellen Lily Collins og Jamie Campbell, der spillede sammen i ”The Mortal Instruments: City Of Bones” gik fra hinanden i august, men de er stadig rigtig gode venner!
Det endte ret bittert, da Ariana og Jai Brooks slog op i sommers. Det fløj frem og tilbage med beskyldninger på twitter, efter Ariana fandt sammen med Nathan Sykes fra The Wanted. Vi synes, det er rigtig ærgerligt, at det endte så grimt for det før så søde par, men vi håber, at de begge er gladere nu.
Taylor og Harry slog op i januar, efter de havde været på ferie på de Britiske Jomfruøer. Der går rygter om, at Taylors sang ”I knew you were trouble” handler om Harry!
Det er megatrist, men i oktober offentliggjorde de tre brødre, at de stopper med at lave musik sammen. Snøft!