Kendte

Har Ariana Grande fået ny kæreste?!

Af Anna Løwe 6. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Arianas kærlighedsliv har stået stille, efter hun brød sin forlovelse med komikeren Pete Davidson. Dengang sagde hun, at 2019 skulle være uden kærester – men noget tyder på, at det har ændret sig.

Ariana har lige udgivet singlen ”Boyfriend” i samarbejde med kunstnerne Mikey Foster og Scootie Anderson fra Social House. Nu er der altså mange rygter om, at Ariana dater Mikey, og Twitter shipper virkelig deres forhold!

Mikey er ikke et nyt bekendtskab for Ariana – han har hjulpet hende med at skrive og producere både ”Thank u, next” og ”7 Rings”, så de har altså brugt ret meget tid sammen før.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mikey skrev også en sød besked til Ariana på hendes fødselsdag i juni, og Ariana svarede ”love you so much”. Se beskeden nedenfor:

Lige nu turnerer de sammen, fordi Social House er opvarmning til Arianas koncerter, så de ses altså nærmest hele tiden, og kilder siger, at Ariana og Mikey er blevet spottet hånd i hånd. Ifølge ander kilder tæt på parret, har de ikke en officiel titel, men de nyder det og lader følelserne blomstre af sig selv – og det er faktisk lige præcis det, sangen ”Boyfriend” handler om! Gad vide, hvor de er blevet inspireret?!

Læs også: Ariana Grande skal være med i en Netflix-film!

På Twitter er fans overbeviste om, at Ariana og Mikey dater. Det skyldes alle beviserne, men også billedet til singlen. Her holder Ariana og Mikey nemlig i hånden, og han har ordet ”boyfriend” skrevet over sig, mens hans makker Scooter Anderson ”kun” har fået titlen ”Social House”. Se billederne nedenfor:

Vis dette opslag på Instagram

Friday

Et opslag delt af Mikey From Social House (@bluebird) den

Læs også: Rørende video: Ariana Grande bryder sammen i tårer på scenen

Ariana har det jo med at fortælle fans sine hemmeligheder på kryptiske måder, så mon det her er endnu en?! Musikvideoen til "Boyfriend" kan du se lige her - bedøm selv, hvad Ariana og Mikey måske prøver at fortælle:

Læs mere om