Kendte

Ariana Grande skal være med i Netflix-film!

Af Selina Sander Jensen 26. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 26-årige sangerinde Ariana Grande skal være med i filmatiseringen af musicalen ”The Prom”, der bliver lavet til Netflix. Læs mere her!

Ariana Grande fik sit gennembrud som skuespiller i Nickelodeon-serien ”Victorius”, og som 15-årig var hun med i Broadwaymusicalen ”13”. Nu skal hun være med i en helt ny Netflixfilm.

Det er skaberen bag ”Glee”, Ryan Murphy, der skal skabe musicalfilmen ”The Prom” som baseres på musicalen af samme navn. Udover, at Ariana Grande skal spille rollen som Alyssa i filmen, skal hun også lave soundtracket sammen med Ryan Murphy og hendes manager Scooter Braun.

Filmen har ikke fået nogen premieredato endnu, men kilder har fortalt Deadline, at de går i gang med filmen til december, og at filmen kommer ud i løbet af 2020.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ariana skal blandt andet spille sammen med skuespillerne Meryl Streep, Nicole Kidman og James Corden.

Det handler ”The Prom” om:

I følge Rolling Stone kommer filmen til at handle om to Broadway-performere, som for nyligt har haft et kæmpe flop. For at vende deres karriere om igen og for at få bedre omtale, beslutter de sig for at hjælpe den high school-studerende Emma, som ikke må tage hendes kæreste Alyssa (Ariana Grande) med til prom.

Skal du se filmen, når den får premiere?