Kendte

Hailey Bieber om sociale medier: ”Vis det bedste, gem resten væk”

Af Selina Sander Jensen 26. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den unge model Hailey Bieber har massevis af følgere på Instagram, men nu fortæller hun, at unge skal huske på, at sociale medier sjældent stemmer overens med virkeligheden.

Den 22-årige model Hailey Bieber har 19,3 millioner følgere på Instagram, men er meget opmærksom på, at mange unge ikke kan gennemskue sandheden bag sociale medier.

I et interview med Glamour fortæller Hailey, at hun mener, at det er vigtigt, at folk ved, at mange faktisk ikke ser ud som de ellers viser sig frem på deres sociale medier.

”Man ser så mange mennesker og tænker ’OMG, I er så pæne!’ Men så ser man dem i virkeligheden, og de er stadig rigtig pæne: De ser bare ikke ud, som de gør online. Folk ’catfisher’ (udgiver sig for at være en anden) virkelig. Det er bare sandheden. Sociale medier er så meget ’vis det bedste og gem resten væk’.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez dropper Snapchat på grund af filtre

Hailey fortæller også Glamour, at det ikke er muligt for nogen at se perfekt ud hele tiden. Hun ville ønske, at flere unge forstod, at når kendte, som hende selv for eksempel, er på fotoshoots, så er det deres arbejde.

”Det er ligesom en film, det er ikke ægte – det er et set med lys, kameraer og en produktion. Det er opstillet! Jeg håber ikke, at nogen kigger på et billede af en model, hvor de har fået sat deres hår og lagt makeup og tænker, at det er sådan, det er meningen, man skal se ud hele tiden.”