Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Hailey Bieber om blodprop: "Det mest skræmmende øjeblik i mit liv"

Kicki Bengtsen 28. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu sætter Hailey Bieber ord på den traumatiske oplevelse tilbage i marts.

Denne artikel blev første gang bragt på SH.dk.

"Det var uden tvivl det mest skræmmende øjeblik i mit liv".

Sådan lyder det fra Hailey Bieber, der for første gang sætter ord på den blodprop, der ramte hende i hjernen tilbage i marts.

Det skriver Page Six og People.

I videoen fortæller den 25-årige kendis åbent om den skræmmende oplevelse, der begyndte under morgenmaden med sin mand, Justin Bieber.

Her fik hun pludselig en underlig fornemmelse i sin højre arm, hendes fingre blev følelsesløse og hun mistede evnen til at tale.

- Den højre side af mit ansigt begyndte pludselig at hænge, og jeg kunne ikke få en eneste sætning ud af munden, fortæller Hailey Bieber i videoen og kalder det for "det mest skræmmende øjeblik".

- Justin spurgte, om jeg var okay, men jeg svarede ikke, fordi jeg ikke var sikker. Og da han spurgte igen, og jeg forsøgte at svare, så kunne jeg ikke, fortsætter hun.

I videoen fortæller Hailey Bieber, at hun blev hastet på hospitalet.

Ifølge hende følte hun sig nogenlunde normal igen, da hun ankom til hospitalet, men prøverne af hende var langt fra normale.

De viste nemlig, at hun havde haft et forbigående iskæmisk anfald, som svarer til en blodprop i hjernen. Blodproppen havde sat sig således, at Hailey Bieber ikke fik nok ilt til hjernen.

Prøverne viste desuden noget, som Hailey Bieber aldrig har været klar over: Nemlig at hun blev født med et hul i hjertet.

Og det var dette hul, som gjorde det muligt for blodproppen at bevæge sig fra hendes hjerte og op til hendes hjerne.

Hullet, der var cirka 12-13 millimeter stort, blev derfor lukket med et kirurgisk indgreb, og Hailey Bieber blev sendt hjem.

I dag er hun helt ovenpå igen, men hun skal dog tage diverse piller hver eneste dag.

MestLæste