Kendte

Gigi Hadid afslører overraskende diæt

Af Oliver Kokholm Ungermann 3. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What?! Se her, hvad Gigi Hadid anbefaler at spise for at få en lækker strandkrop og højere selvtillid. Det er nok ikke, hvad du tror!

Troede du (også), at modeller som Gigi Hadid lever efter en vild diæt, hvor de nærmest ingenting spiser? Sådan foregår det – heldigvis – slet ikke!

Læs også: Gigi Hadid har fået ny kæreste

Seje Gigi har nemlig afsløret, at hun slet ikke tror på alt hysteriet omkring slankekure og supersund mad.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det vigtigste er at finde ud af, hvordan du har det bedst – uanset om det så er ved at spise glutenfri mad, eller hvad end det er. Jeg får det bedst af at spise en burger ret tit. Jeg synes, det er cool at finde ud af, hvad der får dig til at føle dig sund hele året. Det er sådan, du skal have det på stranden. Det handler ikke om at være megatynd i tre måneder om året; du skal have det godt med dig selv hele året, siger hun. Sejt!

Læs også: Cody Simpson og Gigi Hadid i vildt akavet møde

Hmm… er vi de eneste, der har fået lyst til burger nu? Tak for tippet Gigi!

I galleriet kan du se flere gode sundhedstips fra stjernerne!

Stjernernesbedstesundhedstips

Hav det sjovt: For Bella Thorne handler sundhed om at have det sjovt. Hun holder derfor sin krop sund ved at lege, og det kan derfor være alt lige fra fodbold til vandkrig, der får hendes puls op! Leg er en megasmart måde at bruge sin krop på!
Hold blodsukkeret stabilt: Eva Longoria er et lille nips, og hendes bedste sundhedstips er ganske enkelt at holde blodsukkeret ved lige. Det gør hun ved at spise rigtig mange små, sunde måltider om dagen. Faktisk spiser hun hver anden eller hver tredje time. På den måde undgår hun at overspise og snacke usunde ting i løbet af dagen.
Vand, vand, vand: Det er en gammel klassiker, men det ændrer ikke på, at vand er nøglen til Jennifer Lopez’ sundhed. Hun sørger nemlig altid for at gennemfugte kroppen indefra med en masse vand. Vand gør også din hud og dit hår smukkere! Bonus!
Et sundt sind: Det vigtigste for Demi Lovato er, at man er sund indefra. At man har et sundt sind – det vil sige, at det at være i balance er nøglen til gode resultater, hvis du spørger Demi. To gange om ugen hjælper yoga stjernen med at holde sig klar i hovedet, så hun får det maksimale ud af sin træning seks gange om ugen.
Sov godt: Supermodellen Heidi Klum benytter sig af et ret simpelt sundhedstrick: Søvn. Du læste rigtigt, for det vigtigste i Heidis sundhedsrutine er faktisk bare at sove en lang, god nats søvn. Stjernen går allerede i seng kl 20.30, når hun har mulighed for det. Det er lidt tidligt, men man skal altså ikke undervurdere søvn!
Små konkurrencer: Da Ashley Greene indspillede ”Twilight”-filmene, var hun nødt til at yde sit bedste hele tiden. Det hjalp træningen hende med, og for at træningen ikke blev for kedelig, gjorde hun og de andre ”Twilight”-piger træningen til små konkurrencer. Smart! Der er jo ingen, der gider tabe!
Gå, gå, gå: Cara Delevingne er tynd af natur, og derfor har hun aldrig været på kur. Hendes største udfordring er at se sund ud og have lidt former, selv om hun er meget slank. Hun går nogle lange turer og spiser masser af protein, og det hjælper hende med at se sund og dejlig ud.
Flere slags træning på en gang: Jessica Alba elsker at træne, så det er selvfølgelig en stor del af hendes sundhedsrutine. For at hun får mest muligt ud af sin træning, blander hun forskellige typer træning. Hun sørger for at få pulsen op, og derefter laver hun forskellige typer muskeltræning.
Friturestegt mad er et no-no: Det bedste sundhedstip fra Cameron Diaz er ret simpelt: Undgå friturestegt mad. Hun prøver i stedet at erstatte alt det usunde fedt med den helt rigtige næring til kroppen. Man kan vidst godt sige, at hendes råd bare er at spise ordentligt!

MestLæste