Kendte

Galleri: Vanessa Hudgens festede med sin mor

Af Thomas Flindt 19. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I weekenden fejrede Vanessa Hudgens sin søsters fødselsdag med deres mor på et diskotek – se billederne her!

Superskønne Vanessa Hudgens havde i weekenden planlagt den bedste fødselsdagsfest for sin søster Stella Hudgens, som fyldte 18 år.

Læs også: Sådan får du Vanessa Hudgens' efterårs-frisure

De to søstre, som ligner hinanden vildt meget, havde klædt sig i Bollywood-tema og stjal al opmærksomheden på in-stedet Beachers Madhouse i Los Angeles.

Under aftenen fik Vanessa Hudgens taget en billede med sin mor, Gina, og klubejeren Jeff Beacher, som også var med i byen for at fejre Stella. Blandt de andre kendte gæster var også Willow Smith og Bella Thorne.

Læs også: Ashley Tisdal og Vanessa Hudgens afslører hemmeligheder

Da festen ikke kunne blive vildere, havde Vanessa Hudgens en ekstra overraskelse til sin søster: En kæmpestor kage, som blev båret ind til bordet, mens alle i klubben sang fødselsdagssang for Stella.

- Jeg elsker dit fjæs så meget, at det ikke er sjovt. Jeg kan ikke tro, at du er 18 år!!!!!!!! #woman #biggirlnow #fox #sistasista, skrev Vanessa Hudgens på sin twitter.

Sød top 10: De bedste filmkys

Det er virkelig sødt, så tætte Vanessa og Stella Hudgens er - også med deres mor, som var med i byen! Kunne I nogensinde finde på at tage jeres mor med til en fest?

StellaHudgens18årsfødselsdag

MestLæste