Kendte

A Friend In Londons tips til den bedste grand prix-aften

Af Marie Sødergaard 25. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Juhuu, lørdag er der Dansk Melodi Grand Prix, så vi har fået vinderne fra 2011, A Friend In London, til at give tips til den bedste grand prix-fest!

Hvordan holder man den perfekte grand prix-aften?
- Hvis man ikke skal være publikum til selve grand prix-showet, er der jo den gamle tradition med at samles mange mennesker et sted og se det på storskærm. Og så handler grand prix jo også bare om fest og farver. Det er den aften, hvor man kan tage det stykke tøj på, som man måske synes er lidt for meget til en normal fest, for i grand prix-verdenen er der ikke noget, der er "for meget". Og der skal farver på alt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: A Friend In London er vilde med Carly Raes stemme

Hvad er jeres egne grand prix-traditioner?
- Som børn er det en aften, vi kan huske som sådan en rigtig familieaften, hvor der bare var god stemning. Siden er det dog blevet lidt småt med grand prix-traditioner for os, da vi ofte har været ude og spille, enten i forbindelse med grand prix'et eller i en helt anden sammenhæng.

Hvad var det fedeste ved at vinde Dansk Melodi Grand Prix?
- Det fedeste var helt klart, at det gav os så mange muligheder for at komme ud og spille for folk rundt omkring i Danmark, for det at spille live vil altid være noget af det bedste ved at lave musik. Og så muligheden for at møde så mange glade mennesker derude, som støtter os og vores musik, så tak for det!

A Friend In Londons tjekliste til den bedste grand prix-aften:
- Saml en masse mennesker
- Se det live eller på storskærm
- Find det tøj, der til andre fester er "lidt for meget"
- Husk farver på alt

Læs også: Anmeldelse - A Frind In Londons album Unite

Skal I se Dansk Melodi Grand Prix?

MestLæste