Kendte

"A Friend in London" til Eurovision Song Contest

Af Katrine Lund 11. maj 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I morgen går det løs, når A Friend in London skal repræsentere Danmark ved semifinalen til Eurovision Song Contest i Düsseldorf, og vi har snakket med drengene, der spændt venter på at gå på scenen foran hele Europa.

De fire fyre fra "A Freind in London" Tim, Esben, Sebastian og Aske har super tralvt med prøver til semifinalen i Düsseldorf i morgen, men de havde da lige tid til et hurtigt interview med viunge.dk

Læs også: "A Friend in London" om musik og kærlighed

Hvad er jeres forventninger til de to shows, først semifinalen og herefter finalen?
- Vores forventninger til showet er, at vi kan fyre op under 40 - 60 tusind mennesker med vores musik og tilstedeværelse på scenen. Det er jo sådan nogle her koncerter, der virkelig viser, om man har det, der skal til for at nå helt op og ud til bagerste række. Arenaen er KÆMPE stor, og man skal virkelig skinne igennem for, at de bagerste får noget ud af det også, og det er vi sikre på, vi kan!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er jeres målsætning her til Eurovision Song Contest?
- Vores målsætning er 100 procent at gå efter 1. pladsen. Nu skal vi lige videre fra semifinalerne, så det er der, vi har fokus lige nu. Og lige gyldig hvad der sker, så håber vi på, at vi kan få åbnet op til en masse europæiske lande, som vi kan komme og turnere i og spille koncerter for, det er der vores hjerter banker, når vi er ude og spille live. Det er sådan, vi startede, så det er en kæmpe mulighed for os at dyrke det endnu mere.

Læs også: "A Friend in London": Kom med backstage

Beskriv jer selv i gruppen: Hvem er den sjove, den kloge, den kærlige og den frække?
- Aske er den sjove, fordi han altid siger nogle ting, som kommer fuldstændig bag på folk, det er som om, han ser verden i helt andre farver end andre. Sebastian er helt klart den kloge. Han er super klog og kan ret mange sprog. Russisk, tysk, engelsk og så videre. Esben er den kærlige, den evigt romantiske dreng, der kan blive forelsket i ti piger om måneden. Han er den dejlige og helt umiddelbare kærlige Esben. Tim er også glad for at blive forelsket, men er nok ham, der får mærkatet, som den frække.

Har I ellers noget, som I vil sige til viunge.dk's?
- Vi vil gerne fortælle alle brugerne, at vi glæder os som sindssyge til at komme og hilse på jer alle til Vi Unge-festen snart. Og tusind tak for jeres support. Det betyder ALT!

Du kan se drengene fra "A Friend in London" til Eurovision Song Contest i morgen, torsdag. Showet starter klokken 21.

Du kan møde "A Friend in London" til Vi Unges store tøsefest - Læs mere her!

MestLæste