Kendte

A FRIEND IN LONDON om musik og kærlighed

Af Line Sølvhøj Jensen 18. februar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med gruppen A FRIEND IN LONDON, der skal være med i Melodi Grand Prix 2011 om musik og kærlighed. Læs mere om de fire drenge i gruppen her.

Aske, Esben, Sebastian og Tim udgør til sammen gruppen A FRIEND IN LONDON. De mødte hinanden på en efterskole i 2003, og to år efter begyndte de at spille sammen. I dag har drengene et stærkt venskab, og de bruger al deres tid på bandet.

Læs mere om Melodi Grand Prix 2011 her.

Hvad fik jer til at melde jer til Melodi Grand Prix?
- Faktisk meldte vi os ikke selv til Melodi Grand Prixet, men blev kontaktet af sangskriverne, der havde fået en sang med. Vi syntes, det var et fedt nummer, og ville gerne prøve at indspille det. Det blev heldigvis vildt fedt, fortæller Aske, og Esben fortsætter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi sagde ja, fordi vi syntes, at nummeret passede til vores stil, og det er også blevet vores eget, så det er rigtig fedt!

Sebastian forklarer også, at de i starten var lidt skeptiske, fordi der er mange i branchen, der har fordomme om Melodi Grand Prixet.

Hvad glæder I jer mest til ved Melodi Grand Prixet?
Aske: - Jeg tror, det bliver en festlig oplevelse, som jeg aldrig glemmer.
Esben: - Jeg glæder mig mest til, at hele Danmark kommer til at se os optræde, og så glæder jeg mig til at møde Lise Rønne.
Sebastian: - Først og fremmest bliver det en kæmpe oplevelse, som man nok aldrig kommer til at glemme. Det bliver vildt fedt at prøve at være en del af så stort et show og få lov at spille sin musik for så mange mennesker.
Tim: - Jeg glæder mig til at spille for alle Vi Unges læsere!

Hvorfor skal Vi Unges læsere stemme på jer?
Aske: - Fordi vores nummer forhåbentlig er det bedste i konkurrencen.
Esben: - Fordi jeg tror på, at vores band og musik kan appellere til Vi Unges læsere, og at vi bliver spændende at følge.
Sebastian: - Hvis vi vinder, kan man se frem til en lang række fede koncerter med os landet over. Vi prøver virkelig på at gøre vores koncerter til en oplevelse for publikum, hver gang vi spiller.

Hvad falder I for ved piger?
Aske: - Deres grin og deres hår, tror jeg. Det er egentligt et svært spørgsmål.
Esben: - Deres udstråling og humør påvirker mig meget. Jeg kan godt lide piger, der smiler meget!
Sebastian: - Det er vigtigt, at hun virker selvsikker og imødekommende fra starten af. Så er der ligesom ro på.
Tim: - Jeg falder typisk for lyshårede og naturligt smukke piger med et frækt glimt i øjet, der har krudt i røven og ikke holder sig tilbage. Og så må de meget gerne være intelligente og kvikke i replikken, selv om mindre intelligente blondiner også kan være et mega turn on.

Læs også: Hvad gør drenge, når de vil score?

Er det lettere at score piger, når man er kendt?
Aske: - Nu har jeg haft en kæreste i et par år, så jeg har ikke lige prøvet at score nogen i lang tid.
Esben: - Det ved jeg ikke, jeg har ikke prøvet endnu. Måske?
Sebastian: - Der følger selvfølgelig en øget opmærksomhed med, når man for eksempel stiller op i Melodi Grand Prix. Men den slags opmærksomhed resulterer i de fleste tilfælde nok kun i de mere kortvarige interesser og forhold. Nogle gange kan det at være i rampelyset tværtimod godt gøre det sværere at finde frem til de piger, der er de rigtige.
Tim: - Man møder lettere en masse dejlige piger ved at være i den her branche, men det er ikke altid sikkert, at det er lettere at score dem. Men en scoring skal heller ikke være let. Scoringer er en jagt, og det er det spændende ved det. Hvis jeg vidste 100 procent, at jeg kunne score en pige, ville jeg få mindre lyst til at score hende, så ville det være lidt kedeligt.

Er der nogen af jer, der har en kæreste? Og hvad siger hun til, at I skal være med i Melodi Grand Prixet?
Aske: - Min kæreste synes, det er sjovt og cool, at vi er med i Melodi Grand Prixet. Heldigvis.
Esben: - Jeg har ikke nogen kæreste lige nu, men min mor er meget stolt, og synes jeg er for sej!

Læs mere om A Friend In London her.

MestLæste