Kendte

Folk i Grækenland er rasende på Gigi Hadid efter dette Instagram-post…

Af Anna Løwe 14. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man skal passe på, når man har flere millioner følgere på sine sociale medier. I hvert fald hvis man hedder Gigi Hadid og lige har holdt ferie på Mykonos i Grækenland

Hvis du følger Gigi Hadid – eller hendes lillesøster Bella Hadid – på Instagram, ved du, at de lige har holdt ferie på øen Mykonos i Grækenland. Det gjorde de faktisk også sidste år sammen med blandt andre Kendall Jenner, så man må gå ud fra, at de er glade for stedet. Men det er vist slut nu…

Læs også: Gigi Hadids bøn til sine fans

Gigi er nemlig blevet uvenner med Grækenland. Som i: hele landet. Hun kom hjem til sin villa på Mykonos en aften og fandt hurtigt ud af, at alle hendes – og Bellas – ting var blevet gennemrodet og stjålet. Det blev hun selvfølgelig vildt træt af, og det resulterede altså i et billede på Instagram, hvor Gigi skrev, at hun aldrig vil tilbage til Mykonos, at hun fraråder folk at tage dertil, og at man hellere skal bruge sine penge et andet sted… Av.

Se billedet herunder:

Postet har gjort supermodellen ret upopulær i hele Grækenland. Folk kommenterer, at hun ikke kan tillade sig at beskylde en hel ø for, at hun har fået stjålet sine ting, og at hun skal tænke over den indflydelse, hun har (hun har altså næsten 50 millioner følgere på Instagram!). Så sådan et opslag kan altså påvirke turismen og øens økonomi, mener mange sure følgere.

Læs også: Er Zayn Malik og Gigi Hadid kærester igen?

Gigi har efterfølgende forsvaret sit opslag i en lang kommentar, hvor hun skriver, at hun ville ønske, hun havde vidst mere om øens mangel på ressourcer, inden hun tog afsted - for så ville hun have valgt noget andet. Men følgere mener ikke, at det er en god nok undskyldning, for man advarer jo heller ikke folk mod at rejse til USA hver gang, der sker noget. DRAMA. Hvem synes du har ret?

Læs mere om

MegetMere