Kendte

Er Zayn Malik og Gigi Hadid kærester… Igen?

Af Selina Sander Jensen 4. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I starten af januar skrev vi, at det tydede på, at Zayn Malik og Gigi Hadid var gået fra hinanden (igen). Nu har et Tweet fra Zayn igen skabt tvivl om, hvorvidt de er kærester eller ej.

Zayn og Gigi har været kærester de sidste par år. I løbet af den periode har de været gået fra hinanden i et par uger og fundet sammen igen bagefter. Men i januar kom det frem, at de to højst sandsynligt var gået fra hinanden – for anden gang!

Zayn var stoppet med at følge Gigi på Instagram, og det fik folk til at tro, at der var noget galt mellem dem. Men nu har Zayn skabt tvivl om break-up rygtet. I lørdags taggede han nemlig Gigi på Twitter og skrev ”Love you”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Har Gigi Hadid og Zayn Malik slået op... Igen?

Whaaat?! Vi er forvirrede. Lige nu tyder det altså på, at Zayn og Gigi stadig er kærester eller i hvert fald har fundet sammen igen – for tredje gang. Det lyder ikke usandsynligt med de to.

Gigi har endnu ikke svaret på Zayns besked, og ingen af dem har kommenteret på nogen af rygterne. Derfor er det altså kun Zayn og Gigi som ved, hvad der er sket i deres forhold, og om de er sammen eller ej.

Se Tweetet nedenfor:

De er jo megasøde sammen, så vi håber at de stadig er kærester – eller er blevet kærester igen!