Kendte

The Fireflies: Det er rock at følge sine drømme

Af The Fireflies 7. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det handler om at vise seerne, hvem man er og hvad man står for. Det klarede nogle af deltagerne i ”X Factor” bedre end andre i fredags.

Rock er et svært tema at tackle. Der er meget at bære på - ikke mindst historien og den betydning, rockmusik har haft for generationer af folk. Et program som X Factor er måske ikke så rock, men folk, der følger deres drømme med blod, sved og tårer (og tro os, dem er der masser af i X Factor), det er rock!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens højdepunkt: Det er på tide, at gutterne i "X Factor"-bandet får nogle props - det var så fedt at se dem give den gas på scenen! Det virkede langt mere rockband-agtigt at hive dem med i rampelyset, og de spillede også fantastisk med masser af energi.

Ugens overraskelse: Babou! Vi havde slet ikke forventet, at han ville være den deltager, der viste flest rocktænder, men det gjorde han. Super godt sangvalg, og han sang den altså hamrende godt. Man kom virkelig til at se en ny, rå side af Babou, og vi var imponerede over, at han gav alt af sig selv i den optræden. Der var ingen grænser! Det lignede også, at han havde overrasket sig selv, efter han havde sunget!

Læs også: Babou og Rasmus viser nye sider.

Ugens skuffelse: Altså… efter sidste uges magiske præstation var forventningerne til Anne-Louise skyhøje herfra. Og "Creep" er en af vores yndlings Radiohead-sange. Men vi synes, at den lå for dybt til hende, og hendes unikke hæse stemme kom aldrig helt til sin ret. Øv! Men Anne-Louise er stadig en af vores absolutte favoritter, og vi er sikre på, at hun kommer stærkt igen i næste uge!

Hvem røg ud? Vi havde regnet med, at Rasmus ville stryge nemt igennem rock-uge, men sådan skulle det ikke være. Selv om vi synes, det var et lidt underligt sangvalg, kunne vi virkelig mærke, at han brændte for nummeret, og det betød meget for ham - især da han sang anden gang. Men desværre så var det ikke hans bedste vokalpræstation. Det lød som om, han havde meget svært ved at nå tonerne.

Læs også: The Fireflies: Vi er blevet hjerteveninder.

Udover det: Rød sportsvogn?! Hvad var det for en kommentar, Pernille? Men godt at høre noget Joy Division i programmet - også selv om vi ikke helt forstod de malede hænder og sceneshowet i det hele taget. Det bliver spændende at se, hvordan de topper den næste uge!

Læs mere om The Fireflies her.

MestLæste