fie laursen
Kendte

Fie Laursen: Min bog skal ændre folks mening om mig

Af Marie Søndergaard 17. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bloggeren Fie Laursen er klar med sin første bog, ”Min ærlighed”, og den har ikke været helt nemt at skrive – samtidig med, at hun er nervøs for, hvordan folk vil tage imod den.

Den 18. maj udkommer Fie Laursens bog, ”Min ærlighed”, hvor Fie fortæller hele sin historie om mobning, spiseforstyrrelser, drømmene og kærligheden – og så får man også ting at vide, som hun ikke har fortalt om før.

Vi har spurgt Fie Laursen om, hvad hun er mest nervøs for ved at udgive bogen, og hvordan det mon har været at skrive en bog, hvor man skal være så ærlig omkring svære perioder i sit liv. Vi ville også gerne høre, hvad hun håber på at opnå med bogen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt om Fie Laursen

Hvad har været det sværeste ved at skrive bogen?

- Det har været at åbne op for kapitler i mit liv, som jeg havde syet sammen og forsøgt at glemme. Men jeg ville skrive en bog om ærlighed, og folk skulle ikke have halvdelen af min historie, men hele historien.

Hvad er du mest nervøs for ved, at bogen udkommer?

- At ingen kommer ud i butikkerne og møder mig, eller at bogen bliver en fiasko. Men det, tror jeg, er en normal følelse af have, når jeg ikke har udgivet en bog før.

Hvad vil dine fans blive mest overraskede over i bogen?

- Min barndom har i offentligheden altid været et billede af mobning og skoleskift, men der har også været meget godt og også meget ondt, som jeg har lagt låg på, og de kapitler vil de nok få et chok over.

Hvorfor skal man købe bogen?

- Man skal købe bogen for at høre hele min livshistorie, som aldrig er fortalt før. Jeg tror og håber på, at bogen også kan ændre meninger om mig hos folk, der er uforstående over for mine livsvalg.

Læs også: Sådan blev Fie og Noah Cyrus veninder

Læs mere om