Kendte

Fem biograffilm, der gør regnvejret sjovere!

Af Katrine Lund 25. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er koldt udenfor og strandturene bliver erstattet med indendørs hygge. Men så er det jo godt, at biograferne er fyldt op med skønne film, der gør det grå vejr lidt sjovere!

Hiv dine veninder med i biffen, køb masser af slik og popcorn og se en af disse fem fede film, der er i biograferne lige nu.

Læs også: Film vi glæder os til

Brudepiger
Den sjove komediefilm "Brudepiger" handler om nogle veninder, der konkurrerer om at planlægge deres fælles venindes bryllup.
Da Annie finder ud af, at hendes bedste veninde Lillian er forlovet, må hun simpelthen være hendes brudepige, men Annie har ingen penge, og hun må derfor snyde sige igennem de dyre ritualer, der hører brylluppet til. Men hun er fast besluttet på, at det er hende, der skal være brudepige, så alle kneb gælder.
Premiere: Går i biograferne nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Poppers pingviner
Hvis du trænger til at grine igennem til en hyggelig familiefilm med søde pingviner, skal du tage ind og se "Poppers pingviner" med skøre Jim Carrey i hovedrollen. Filmen handler om Tom Popper, der er en helt almindelig forretningsmand med en anderledes og fantasifuld far, der en dag sender ham en særlig gave fra Antarktis. Gaven viser sig at indeholde en udstoppet pingvin, men da Tom vågner næste morgen, er pingvinen levende, og med sig har den fem drilske pingvinvenner. "Poppers pingviner" er optaget i et nedkølet studie med ægte Gentoo pingviner.
Premiere: Den 28. juli.

Vind biografbilletter til "Poppers pingviner" her!

Back to the Future
"Back to the Future" er en 80'er-klassiker, der handler om teenageren Marty McFly, der i fuld fart bliver ført tilbage til året 1955 ved hjælp af en tidsmaskine bygget af geniet Doc Emmett Brown. Marty kommer til at sætte en rystende kædereaktion i gang, der truer hele hans familie eksistens, og han bliver sat på svære opgaver for at komme tilbage til fremtiden!
Premiere: Den 28. juli.

Heartbreaker
I "Heartbreaker" er Alex en skæg og charmerende mand, man ringer til, når nogle ønsker andres parforhold afbrudt. Det er bestemt ikke altid kønt, men til gengæld er det sjovt, og Alex har det skønt med sit usædvanlige job. Da et af hans mål viser sig at være den skønne Juliette bliver det svært for ham at gennemføre planen, og der er ægte kærlighed i luften. Som Juliette ses Johnny Depps kone, Vanessa Paradis.
Premiere: Den 28. juli.

Super 8
Er du til spænding og science fiction, så skal du se filmen "Super 8", hvor den søde Elle Fanning, der er Dakota Fannings lillesøster spiller med. "Super 8" foregår i sommeren 1979, hvor en gruppe venner er vidner til et katastrofalt toguheld, imens de er i gang med at optage en film. En masse mystiske hændelser begynder at ske, og de får snart mistanke om, at det slet ikke er et uheld. Sandheden om, hvad det er, der sker viser sig at være mere frygtindgydende, end nogen kunne have forestillet sig.
Premiere: Den 28. juli.

Læs også: 10 nye stjerner du skal holde øje med

Se traileren til "Super 8" her!'

MestLæste