Kendte

Fans tror, at Shawn Mendes og Camila Cabello faker deres flirt!

Af Selina Sander Jensen 31. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige siden Shawn Mendes og Camila Cabello udgav sangen ”Señorita”, har der været flirt i luften mellem dem. De er også blevet set kysse flere gange, men nu tror nogle af deres fans, at det hele bare er fake!

Tidligere på sommeren udgav Shawn Mendes og Camila Cabello sangen (og musikvideoen) til Señorita, og mange af deres fans var helt oppe at køre over det - og det satte gang i en hel del datingrygter om Shawn og Camila. Men det viste sig hurtigt, at det nok ikke var rygter alligevel… Shawn og Camila blev nemlig kort tid efter spottet, hvor de holdt i hånden, og efterfølgende er de flere gange også blevet spottet (og filmet), mens de kysser på både en café, i en boghandel og senest på stranden i Miami.

Se et billede her:

Foto: MEGA

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv om de to altså ikke holder sig tilbage med at vise deres kærlighed til hinanden i offentligheden, så har ingen af dem bekræftet deres forhold endnu. Det har nu fået nogle af deres fans til at tro, at hele Camila og Shawns flirt er fake. Nogle fans tror nemlig, at deres flirt er et PR-stunt, og at Shawn og Camila altså kun flirter og kysser for at promovere deres sang ”Señorita”.

Fans har blandt andet skrevet på Twitter, at de synes at Shawn og Camilas PR-stunt er smagløst, og at der går rygter om, at Shawn og Camila er nomineret til en Oscar for ”årets bedste skuespiller og skuespillerinde i et PR-stunt”.

Se et par eksempler her:

Uanset hvad så synes vi altså, at Shawn og Camila er vildt søde sammen, og nu hvor de har flirtet så længe, så virker det altså lidt skørt, hvis det hele bare skulle være fake! Tror du, at deres flirt er oprigtig eller fake?

MestLæste