Kylie afslører køn på sit ufødte barn
Kendte

Fans er sikre: Kylie har lige afsløret kønnet på sit ufødte barn

Af Julie Sofie Hauritz 26. august 2021
For nyligt kom det frem, at Kylie Jenner er gravid. Nu har hun delt et nyt billede på Instagram, som har overbevist fans om, at hun lige har afsløret kønnet på sit ufødte barn. Se billedet her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at vores alle sammens beautyguru Kylie Jenner er gravid med sit andet barn. Også denne gang er rapperen Travis Scott far.  

Hverken Kylie eller Travis har endnu selv bekræftet, at Kylie er gravid – men det får ikke fans til at holde igen med at lede efter spor, når det handler om, hvad kønnet på deres kommende barn mon er.

Gravid med en dreng
Kylie har netop delt et nyt billede på Instagram af Stormi, som virkelig har fået fans til tasterne. De er nemlig overbeviste om, at hun via billedet afslører, at hun er gravid med en dreng.

Se billedet her:

”Blue for boy”
Kylie har som tekst til billedet skrevet: ”favorite girl” og tilføjet et blåt hjerte.

Det er netop teksten og det tilhørende blå hjerte, som har gjort fans sikre på, at det er hendes måde at fortælle, hun er gravid med en dreng.

Ifølge fans skal teksten nemlig forstås som, at Stormi ikke længere "bare" er hendes pige, men nu er hendes yndlingspige, fordi der er en dreng på vej.

Hertil mener de, at netop denne teori bliver bakket op af det blå hjerte, som Kylie også har indsat, fordi farven blå rent socialt har været anset (og hos nogle stadig anses) som en ”drengefarve”.

Det er endnu uvist, hvilket køn hendes barn er, da Kylie endnu ikke selv har bekræftet, at hun er gravid.

MegetMere