Kendte

Fans er overbeviste: Her er Selena Gomez' nye kæreste

Af: Mariah Leitisstein 13. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Er Selena Gomez og Chris Evans Hollywoods nye it-couple? Det er fans i hvert fald overbeviste om. Læs alt om rygtet her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der cirkulerer lige nu en række solide rygter på de sociale medier, der lyder på, at den 29-årige Selena Gomez og den 40-årige Marvel-stjerne Chris Evans har fundet hinanden.

Det sker, efter en række fans har opdaget det, de kalder afgørende beviser. Og selvom hverken Selena eller Chris på nogen måde har antydet, at de skulle have en blomstrende romance kørende, så stopper det altså ikke internettet i at spekulere videre.

Rygtet siger, at Selena Gomez og Chris Evans er sammen.

Chris Evans følger Selena Gomez på Instagram
Den særlige grund til, at man nu mener, at stjernerne er det nyeste hotte par i Hollywood er, at Chris Evans i slutningen af september begyndte at følge Selena på Instagram.

Kort tid efter blev popstjernen spottet med 'Avengers'-stjernen, da de begge trådte ud af et studie i Los Angeles. Der florerer angiveligt også billeder af parret, der sammen forlader en restaurant. Der er dog nogle fans, der holder fast i, at de billeder kan være blevet manipuleret til at se ud som om, de går sammen.

Selena Gomez indrømmer crush
Det ville dog ikke være helt væk fra skiven, hvis det viste sig, at Selena havde scoret Chris. Hun har nemlig tidligere indrømmet, at hun synes, han var lidt af en lækker sag.

- Jeg har lidt et crush på Chris Evans. Er han ikke søde? Han er meget sød, har Selena udtalt i forbindelse med talkshowet 'Watch What Happens Live' helt tilbage i 2015.

Læs mere om

MestLæste