Kendte

Fanfiction – Justin Bieber er min bedste ven

Af Anja Bruneskjold 29. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I denne uge er det Laura, som har skrevet en historie til rækken af fanfiction. Laura er ægte Belieber, så denne uges fanfiction handler selvfølgelig om Justin Bieber.

Som noget nyt bringer vi en ny fanfiction-historie hver uge her på viunge.dk. Vil du også gerne vise læserne din fanfiction? Så send det til stine@viunge.dk! I denne uge er historien skrevet af Laura.

Tre hurtige til forfatteren

Hvorfor er det fedt at skrive fanfiction?
Fordi du kan skrive, hvad der falder dig ind. For eksempel kan du skrive om dine yndlingsstjerner og selv være med i historien.

Hvorfor har du valgt at skrive om Justin Bieber?
Jeg har valgt at skrive om Justin Bieber, fordi han er mit største idol.

Hvad inspirerede dig til plottet?
Min egen hverdag! Jeg har tit følt mig forkert, og derfor ville jeg skrive en novelle, hvor Justin ville hjælpe en pige igennem det, som mange piger kan genkende fra deres hverdag også.

Læs også: Fanfiction - Mit møde med One Direction.

Fanfiction: Justin Bieber er min bedste ven

Da det ringer på døren, rejser jeg mig fra sofaen og går hen for at åbne. Jeg ved, Justin Bieber står på den anden side, så jeg tænker ikke engang over det, da jeg kaster mig i favnen på ham. Jeg mærker hans smil, selv om jeg først ser det, da jeg kigger op i hans smukke øjne. Han spørger mig, om jeg er okay, og jeg ryster stille på hovedet. Han nikker, lukker døren og tager min hånd.
Da vi sætter os i sofaen, siger han, at jeg skal fortælle om mit problem. Han smiler til mig, og hans brune øjner skinner.

- Jeg har ikke bare et problem, Justin, siger jeg. Min stemme ryger over i et bedrøvet toneleje, men Justin bliver bare ved med at smile til mig. Til sidst giver han mig mod nok til at smile og åbne op, og jeg fortæller ham mine dybeste hemmeligheder. Dem jeg aldrig troede, jeg ville fortælle til en levende sjæl.

- Hele mit liv har jeg følt mig anderledes og forkert. Nogle gange også grim. At se ud som ingen andre gør, det er svært, starter jeg og kigger over på Justin, der har udskiftet smilet med et undrende, men lyttende blik.

justin bieber, fanfictionSelv om Justin er min bedste ven, ham jeg har kendt altid, ryster mine hænder. Jeg prøver, at få dem til at stoppe ved at sidde med dem mellem benene, men det hjælper slet ikke. Nervøsiteten stiger mig til hovedet, som mit blik klistrer sig til det brune gulv.

- Hør, du skal ikke være nervøs, siger Justin og sætter sig ved siden af mig i sofaen. Fortæl mig din historie. Jeg lytter.
Han kigger på mig og et smil danner sig på hans læber endnu engang. Et smil jeg svagt gengælder med en løftet mundvig.

- Min skolegang har altid været svær for mig. Altid har jeg følt mig udenfor, følt at jeg var anderledes end de andre. Efter jeg blev ældre, forstod jeg det bedre og bedre. Jeg føler mig altid alene, føler aldrig jeg kan komme ind i en samtale, fordi emnerne handler om noget, jeg slet ikke interesserer mig for. Men prøver jeg, er muligheden for at være med i samtalen der ikke. Men det jeg virkelig kan lide, og som jeg bruger min tid på, er at spille fodbold, lave skøre ting og snakke om sport med drengene. Jeg kan bedst lide at lave drengeting, for jeg er ikke til pigefnidder… Jeg stopper med at snakke, fordi det går op for mig, jeg lige har forklaret alt det, Justin sikkert allerede ved om mig.

Læs også: Stjerner, der har haft det svært.

- Vil du svare mig på en ting? Hvorfor tror du, at jeg hænger ud med dig og hvorfor tror du, at du er min bedste veninde? spørger Justin. Jeg overvejer lidt, hvad jeg skal svare, men jeg får ikke engang muligheden. - Det er fordi, du er helt din egen. Du gør, hvad der passer dig, og du er sammen med dem, du har lyst til uden at tænke over, hvad andre tænker om dig. Det respekterer jeg dig for, og det skal du bare blive ved med, siger Justin.

Han taler så flydende og fascinerende, at jeg er lige ved at falde i staver i hans øjne og udelukke, hvad han siger. Men jeg hører hvert enkelt inspirerende ord. Mit blik glider ned på mine ben, der er beklædt med sorte vintergamacher.

justin bieber, fanfiction- Hver gang jeg skal købe nyt tøj, hver gang jeg klæder om, er mine tanker altid på mine lår. Jeg kan aldrig være i de mærkevarer og fede cowboybukser alle går rundt i. Jeg må altid nøjes med noget kedeligt. Og tror du ikke, man fryser, når man går rundt i sne og kulde med gamacher på, spøger jeg. Men Justin har selvfølgelig ingen erfaring med det.

- Du skal være ligeglad med, hvilket tøj du går rundt i. Bedømmer folk dig på dit tøj, er det åndsvagt, det ved du også godt inderst inde, siger Justin, selv om jeg fortæller ham, at jeg også føler mig fed og usikker, når jeg er på stranden.
Justin fortæller mig, jeg ikke er fed. Han fortæller mig, jeg er smuk, og at folk mobber mig, fordi de i virkeligheden er misundelige. Han smiler til mig og tager min hånd. Han klemmer den blidt.

Læs også: Mobning førte til cutting.

- Lige meget, hvad du selv tænker og hvad folk siger om dig, så stol på mig. Du har alle de kvaliteter, der gør dig til en fantastisk pige. Måske har du det hårdt inden i, men drop alle de negative tanker. Man er født på hver sin måde, man er hver sin person. Lyt til mig når jeg siger, du er smuk. Ingen kan være hundrede procent perfekt, siger Justin og holder en pause. Han kigger charmerende ind i mine øjne. Da jeg spørger ham, hvordan han kan være så sikker, svarer han:

- Fordi jeg har været igennem det hele selv.

Læs også: Er Justin Bieber træt af sine fans?

MegetMere