Kendte

Fan så Louis Tomlinson halvnøgen

Af Line Sølvhøj Johansson 3. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En fan bankede på Louis Tomlinsons dør, men hun havde nok ikke regnet med, at Louis skulle åbne døren kun iført boxershorts!

En fan sneg sig ind på et hotel, hvor Louis Tomlinson og hans kæreste boede, mens One Direction var i USA. Hun bankede på døren til deres hotelværelse, og Louis Tomlinson åbnede - kun iført boxershorts!

Læs også: Louis Tomlinson vil beskytte kæresten.

Det er Louis Tomlinson selv, der har fortalt om oplevelsen til Elle magazine. Han blev nemlig spurgt om den skøreste fan-oplevelse, han havde været ude for, og han var slet ikke i tvivl.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- For nylig i Vegas slentrede jeg rundt i mine boxershorts - det var sammen med min kæreste, men det er ligegyldigt -, da nogen bankede på døren. Jeg troede, det var min sikkerhedsvagt, så jeg åbnede døren, men det var en ukendt lille pige!, fortalte Louis.

Læs også: Sådan vil Louis Tomlinson helst kysses.

Louis forklarede, at han ikke vidste, hvad han skulle gøre, og at han panikkede lidt:

- Helt ærligt, jeg følte mig virkelig skyldig, men jeg lukkede bare døren. Jeg ved ikke, hvad der skete med selve pigen.

Læs også: Nye overraskelser fra One Direction.

Vi synes, det er en sød historie, selv om det sikkert var lidt pinligt for Louis. Vi er i hvert fald sikre på, at fanen fik sig en oplevelse, hun aldrig glemmer, hihi!

Hvis du bankede på døren til One Directions hotelværelse, hvem ville du så ønske, der åbnede?

LouisTomlinson

MestLæste