Sydney_Sweeney
Kendte

’Euphoria’-stjerne strålede i en kjole, der snildt kunne blive en af årets bedste

Af Rose Maria Boelsmand 6. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Joel C Ryan/AP/Ritzau Scanpix
Sydney Sweeney leverede virkelig varen i en Miu Miu-kjole, der for alvor sagde ’wauw’.

Selv om alles øjne var rettet mod London den 19. februar 2023, hvor årets BAFTA-priser blev uddelt under stor bevågenhed, så lyste Berlin også op på stjernehimlen samme aften.

Den tyske hovedstad afholdte i slutningen af februar Berlin International Film Festival, hvor blandt andet filmen ’Reality’ med Sydney Sweeney havde premiere.

Sweeney, der er bedst kendt for sine roller i ’Euphoria’ og første sæson af ’White Lotus’, spiller en af de bærende roller i ’Reality’, og hun ankom til premieren i en kjole, der var nok til at trække opmærksomheden fra den royale BAFTA-affære i London og til den røde løber i Berlin.

Hun matchede nemlig den røde løber til perfektion i en skræddersyet chili-rød kjole fra Miu Miu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kjolen, der havde sytrådstynde spaghettistropper og var skåret lige over brystet havde en kropsnær silhuet og faldt diskret ud i et lille slæb fra knæet og ned.

Men det bedste af det hele? Kjolen var overstrøet med titusindvis af små, glimtende røde pailletter, der gjorde at alles øjne øjeblikkeligt blev draget til Sweeney.

Sydney_Sweeney
Foto: Joel C Ryan/AP/Ritzau Scanpix

Selv om der ikke er noget nyt i at trække det røde kort på den røde løber, så er der alligevel noget ved Sweeneys enkle, men iøjnefaldende Miu Miu sag, der får os til at stoppe op.

For mens røde kjoler ofte kan blive en dominerende affære, så balancerer Sweeneys kjole på en elegant knivsæg, hvor det sexede og det simple forenes til perfektion.

Det er hverken for meget eller for lidt, og netop derfor tænker vi allerede, om vi måske her – den 19. februar – allerede har set en af årets absolut flotteste kjoler?

Nu er vi i hvert fald mere end spændte på at se, hvad Sydney Sweeney finder på at hoppe i resten af awards-sæsonen.

Forventningerne er mildest talt tårnhøje efter denne overlegne påklædningspræstation.

Artiklen blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste