Angus Cloud, cast member of the HBO teen drama series 'Euphoria', is pictured on set in this undated handout photo. HBO/Eddy Chen/Handout via REUTERS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT.NO RESALES.NO ARCHIVES.
Kendte

"Euphoria"-skuespiller Angus Cloud er død

af Bonna Haagen Pedersen 1. august 2023
Foto: HBO/Reuters/Ritzau Scanpix
Angus Cloud, som spillede "Fez" i den anerkendte HBO-serie Euphoria, er død. Han blev 25 år.

Skuespiller Angus Cloud, som var mest kendt for sin rolle i HBO-serien Euphoria, er mandag død.

Det oplyser hans familie i en udtalelse til CNN. Skuespilleren blev 25 år gammel.

"Det er med det tungeste hjerte, at vi i dag måtte sige farvel til et fantastisk menneske. Som kunstner, ven, bror og søn, var Angus helt særlig for os alle på så mange måder," skriver familien i udtalelsen.

Årsagen til Angus Clouds død er ikke offentliggjort.

I familiens udtalelse fremgår det, at den unge skuespiller i sidste uge begravede sin far og at han siden faderens død "kæmpede intenst med dette tab".

"Den eneste trøst, vi har, er, at vi ved, at Angus nu er genforenet med sin far, som var hans bedste ven," siger familien i udtalelsen.

"Angus var åben omkring sin kamp med sit mentale helbred, og vi håber, at hans død kan være en påmindelse til andre om, at de ikke er alene og ikke skal kæmpe alene i tavshed."

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i krise eller har mentale udfordringer, så sig det til nogen. ⁠

Du kan altid kontakte børnetelefonen på telefon: 116111.⁠

I 2019 fik Angus sin gennembrudsrolle som Fezco, en kærlig narkohandler, som holdt meget af karakteren Rue i "Euphoria", spillet af Zendaya.

Skuespilleren Storm Reid, som spiller Rues lillesøster Gia Bennet i "Euphoria", postede i går en hyldest til Angus Cloud på sin Instagram story. Her delte hun et klip af en glad scene mellem Angus Cloud og Maude Apatow, som spiller karakteren Lexi Howard i serien.

"Tårerne vil bare ikke stoppe," skrev Storm Reid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.