Kendte

Er Liam Hemsworth imod Mileys look?

Af Line Sølvhøj Jensen 2. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En kilde fortæller, at Liam Hemsworth er imod Miley Cyrus’ look, og parret skulle ligefrem have skændtes over Mileys stil.

Der har været rigtig meget fokus på Liam Hemsworth og Miley Cyrus det sidste stykke tid. Kilder fortæller, at de har slået op og ikke længere er kærester, at Miley og Bieber dater, men så bliver hun set gå hånd i hånd med Liam, og så går rygterne om, at de alligevel er sammen. Puha, det må ikke altid være sjovt at være kendis og ikke kunne have sit privatliv i fred.

Læs også:
Miley Cyrus svarer igen på Bieber-rygter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu har en kilde så travlt med at fortælle, at Liam Hemsworth faktisk er imod Miley Cyrus' look. Da Liam og Miley blev kærester, havde Miley langt hår og gik meget feminint klædt. I løbet af det seneste år har Miley ændret stil, fået kort hår og et meget mere råt look, og ifølge kilden er det altså ikke noget, Liam er glad for.

- De har haft mange skænderier over det… Miley mener ikke, at Liam har nogen ret til at forsøge at nedtone hende. Han spiller forskellige roller i hans karriere, og det her er den rolle, hun spiller lige nu i hendes karriere, siger kilden.

Læs også: Miley Cyrus jubler over lesbisk serie.

Vi tvivler godt nok på, at det er sandt, at Liam Hemsworth er imod Mileys stil. Han har tidligere udtalt, at han synes, hendes korte hår er superflot, og derudover har han forhåbentlig valgt Miley på grund af hendes personlighed og ikke hendes stil.

Læs også: Se Miley Cyrus' hotte modelbror.

Hvad tror I?

MileyCyrus

MestLæste