Kendte

Miley Cyrus jubler over lesbisk serie

Af Line Sølvhøj Jensen 25. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney Channel viser i øjeblikket en serie, hvor der snart vil være to lesbiske mødre, og det er noget, Miley Cyrus er glad for.

Miley Cyrus har en stor kærlighed til Disney Channel. Det var her, hun for alvor fik gang i sin karriere, da hun som 12-årig fik rollen som Hannah Montana, og nu glæder hun sig endnu engang over Disney Channel.

Læs også: Hvordan ved jeg, om jeg er lesbisk?

Disney Channel har nemlig lavet en serie, der hedder "Good Luck Charlie", som kører på kanalen i økeblikket, og i sæson fire har de fortalt, at der vil være to lesbiske mødre. Miley Cyrus roser tv-kanalen for at støtte op om homoseksualitet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Er det sandt? Jeg roser Disney for at sætte fokus på dette i forhold til denne generation. De styrer… så meget det, børn tænker! Livet er ikke fine kulisser og garderober og børn, der bliver superstjerner?!?!?!!! Det er INSPIRERENDE, tweetede Miley Cyrus, da hun hørte om serien.

Læs også: Er du vild med en pige?

Miley Cyrus støtter selv op om homoseksuelles rettigheder, så hun er glad for, at en kanal, der påvirker børn så meget, er med til at fortælle, at homoseksualitet er helt almindelig.

Disney fortæller, at de gerne vil afspejle det almindelige liv hos familier rundt om i verden, og deres serier skal være relevant for børnene.

Læs også: 10 grunde til at blive lesbisk?

Synes I, der bør være mere fokus på homoseksualitet?