Kendte

Er James fra The Vamps en stalker?

Af Marie Søndergaard 18. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad sker der lige? James McVey fra The Vamps bliver beskyldt for at være en stalker af en skuespillerinde. Se deres vilde twitter-krig her!

Vi har ingen anelse om, hvad der foregår her! James McVey fra bandet The Vamps og skuespilleren Sophie Turner, som spiller med i "Game of Thrones", virkede ellers som sådan et sødt par, men det har ændret sig fuldstændigt, og nu sviner de hinanden til på twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrences' stalker anholdt

For en uge siden opstod rygterne om, at de datede, men pludselig begyndte Sophie at beskylde James for, at han var en stalker. Se nogle af deres vilde tweets herunder:

Da Sophie skrev undskyld til sine følgere på twitter, fordi hun ikke havde et særlig interessant twitter-liv, skrev James:
- Vil du også undskylde for, hvor uinteressant dit virkelige liv er?

Læs også: Do's & Dont's når du stalker på de sociale medier

Det ville Sophie ikke finde sig i, så hun svarede med at beskylde James for at stalke hende.
- Wow, hårde ord. P.S. vil du godt lade være med at skrive til mig. Det begynder at blive skummelt. Jeg er ked af det, men jeg er ikke interesseret, skrev Sophie.

Det blev James virkelig vred over og lagde et billede på twitter, hvor han spurgte hende, om hun bare havde spillet skuespil på billedet.

Læs også: Miley Cyrus og Demi Lovato er uvenner

Så beskyldte Sophie ham for at photoshoppe billedet og bad ham om at stoppe, fordi hun virkelig blev skræmt, og James var sur, fordi hun havde fået ham til at se "Game of Thrones".

Læs også: Louis Tomlinson og Liam Payne var uvenner


Til sidst svinede Sophie James' evner på en guitar, og James skrev, at han synes, Sophie skal finde sammen med den kæmpe mand Hodor i "Game of Thrones".

Hvad tror I, der er op og ned i sagen?

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter: - Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. Av av!
Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.
Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.
Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!
One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!
Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet: - Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt. Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.
Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley: - Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs. Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: - Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.
Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser: - Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.
Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler. - Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.

MestLæste