Kendte

Er hun en ægte Belieber?

Af Line Sølvhøj Jensen 3. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sarah Burgoyne kalder sig selv for verdens mest dedikeret fan af Justin Bieber, og hun har fået lavet en kæmpe Bieber-tatovering på sit lår.

Hvor langt ville du gå for musik? 24-årige Sarah Burgoyne var ikke i tvivl - hun ville nemlig gå så langt som til at få tatoveret et vers fra Justin Biebers sang "Baby" på sit lår, og det fik hende til at vinde en konkurrence om billetter til MTV EMA, hvor hun kan se Justin Bieber optræde.

Læs også: Selena Gomez får dødstrusler fra Bieber-fans.

Sarah Burgoyne, Justin Bieber, tatovering, Belieber, konkurrence, MTV, gossipbloggenSarah Burgoyne udtaler samtidig, at hun er verdens største Bieber-fan, og derfor fortjente hun at vinde:

- Jeg var desperat for at vinde. Der er ikke mange fans, der er lige så dedikeret som mig, og det beviser denne tatovering, fortæller Sarah Burgoyne.

Læs også: Danske Bieber-fans bliver kendte.

Sarah Burgoyne, Justin Bieber, tatovering, Belieber, konkurrence, MTV, gossipbloggenMTV havde fået en Justin Bieber-lookalike til at skrive Justin Biebers autograf på Sarah Burgoynes lår, og selv om han ligner Justin Bieber en del, så synes vi, at det er ret langt ude at få så stor en tatovering på låret og så endda af en, som kun ligner Justin Bieber.

Læs også: Justin Bieber til fans: Det er ikke i orden.

Hvad synes I - er hun en ægte Belieber eller er det for langt ude?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.