Kendte

Selena Gomez får dødstrusler fra Bieber-fans

Af Sarah-Sofie Boussnina 9. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke helt let at være den verdensberømte Justin Biebers kæreste. Stakkels Selena Gomez må finde sig i meget, og lige nu går der rygter om dødstrusler fra Bieber-fans.

Ikke nok med, at Selena Gomez må finde sig i alle de piger, der er vilde med hendes kæreste, Justin Bieber. Selena Gomez har også modtaget dødstrusler fra nogle af Justin Biebers fans.

Justin Bieber og Selena Gomez er Hollywoods hotteste par. De har i lang tid prøvet at holde deres forhold hemmeligt, men til Oscar-festen i sidste uge fortalte de om deres forhold.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det er åbenbart ikke alle, der er glade på Justin Bieber og Selena Gomez vegne. Efter en ferie på Caribien, hvor parret blev fanget i at kysse, er der nogle Bieber-fans, der er blevet sure på den søde Selena Gomez.

Læs også: Justin Biebers fans hader Selena Gomez.

For selvom Justin Bieber er rigtig populær hos pigerne, har han kun én pige i tankerne, og det er Selena Gomez. Det er der nogle Bieber-fans, der ikke er helt tilfredse med, og de har bombarderet stakkels Selena Gomez med uhyggelige dødstrusler.

Men ifølge Justin Bieber har pigerne ingen chance.

Læs også: Justin Bieber: Måske er jeg ret lækker.

MestLæste