Rygter Er Jonas Brothers fortid
Kendte

Er det slut med Jonas Brothers?

Af Klara Hauberg Hansen og Josephine Sjelhøj 25. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jonas Brothers gjorde i 2019 et stort comeback til glæde for fans verden over. Nu tyder det på, at bandet igen er fortid. Læs hvorfor her.

Efter et stort comeback i 2019, tyder der på, at Jonas Brothers igen er fortid.

Den yngste af de tre brødre, Nick Jonas, har nemlig besluttet igen at gå all in på sin solokarriere, og det betyder, at det måske er helt slut med Jonas Brothers. Det skriver The Sun.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nick, Joe og Kevin gjorde ellers et vildt comeback i 2019, efter at have holdt pause fra deres fælles musik-projekt i knap 10 år.

LÆS OGSÅ: 9 store Jonas Brothers-afsløringer

Her udgav de blandt andet singlen ’Sucker,’ der i skrivende stund har mere end 887 millioner streams på Spotify. Sangen endte på albummet ’Happiness Begins,’ og i starten af 2020 kom der flere singler fra de populære drenge, samtidig med at de tog på verdensturne.

Fans var derfor i god tro og håb om, at der snart ville komme endnu et album fra bandet, og ifølge det britiske medie så havde de faktisk alle sangene klar – men nu er det skrottet.

Genforening i fremtiden

- Jonas Brothers reunion kommer ikke til at ske. De havde et helt album færdigt og klar, og de ville have annonceret det i marts sidste år, men så ramte pandemien, og alting blev udskudt, lyder det fra en insider, som fortsætter:

- Siden da har de alle tre arbejdet på deres egne projekter, og de føler lidt, at de nu er kommet videre.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift genindspiller gamle album: Her er årsagen

I dokumentaren ’Chasing Happiness’ får man et indblik i, hvordan brødrene for 10 år siden var uenige om bandets fremtid, og det resulterede i deres opløsning. Ifølge insideren er uenighed dog ikke tilfældet denne her gang. Alligevel har de besluttet at holde en pause fra deres fælles projekt.

- Set med realistiske øjne, så vil der gå lang tid, før de laver musik som en trio igen, fortæller insideren videre.

På bandets hjemmeside var det også tidligere muligt at forudbestille det nye album, men den mulighed er nu fjernet, hvilket kun øger mistanken om, at det virkelig er slut.

Måske er der håb

Dog teaser drengene på deres Instagram-profil, at der muligvis alligevel kommer noget ud til fansene.

- Vi har verdens bedste fans, og vi elsker jer så meget! Vi har tonsvis af spændende ting, der kommer (både sammen og hver for sig), og vi kan slet ikke vente med, at I skal høre det, skriver de blandt andet.

Læs resten af bandets opslag her.

Læs mere om

MestLæste