Kendte

En dag i Justin Biebers liv

Af Annahita Zangeneh 3. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad laver Justin Bieber egentlig på en helt almindelig dag? Læs med her og se, hvad der egentlig sker i Biebers liv.

Hvornår står Justin Bieber op, hvad spiser han til morgenmad og hvor meget tid bruger han egentlig på at være i studiet? Læs med her og oplev en dag i Justin Biebers liv!

Klokken 07:30
Justin Bieber vågner op på sit glamourøse værelse på et hotel i L.A. til "Baby" spillende i radioen. Han går hen og sender nogle kys til alle de fans, der venter udenfor vinduet, men inden sætter han lige nogle ørepropper i, da alle fansene skriger ret højt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Klokken 08:15
Bieber får ordnet sit Bieberlicious hår og får bestilt Breaky - EFT og en pølse og æg McMuffin - selvfølgelig, for Bieber elsker nemlig McDonalds!

Klokken 09:15
Han tjekker hurtigt sin twitter, svarer nogle fans tilbage på deres tweets, og fortæller sine 19 millioner followers, at han er iført sin yndlingsfarve i dag; lilla.

Læs også: Justin Bieber bliver sagsøgt.

Klokken 10:00
Justin sætter sig i limousinen for derefter at køre til photoshoot til forskellige magasiner.

Klokken 12:00
Studiet er det næste stop. Justin Bieber er i Hollywood for at begynde at skabe en masse fantastiske nye sange til det kommende album "Believe".

Klokken 13:45
Så står den på frokost! Mmmh, tacos tid! Det er noget, som The biebs kan lide!

Klokken 14:00
Tilbage til studiet med Usher og de andre producere, hvor der skal arbejdes!

Læs også: Aston Kutcher stopper Justin Biebers drømme.

Klokken 16:30
Tilbage til Hollywood, hvor han siger farvel til Usher. Der er stadig masser af solskin i solrige L.A., så der er tid til at skate rundt i byen og tage billeder og give autografer til de mange fans.

Klokken 17:55
Justin Bieber tager med sin nye artist Carly Rae Jepsen til et eksklusivt møde med Ellen til aftens show.

Klokken 20:30
Showet er slut. Justin fik vist Carly frem, Carly fik sunget sin nye hit single "Call me maybe" live, og de fik en masse sjov til blandt andet en quiz om Canada, hvor Carly vandt.

Læs også: Justin Biebers opskrift på at være en god kæreste.

Klokken 21:15
Sikke en dag! Tid til at slappe af med nogle gode kammerater. Justin møder op med sine bedste venner Ryan og Chaz til nogle NBA 2k og en sen middag på hotellet. Han har en trang til spaghetti bolognaise, så de ringer efter roomservice for italiensk mad.

Klokken 23:00
Så er det blevet sent. Justin får børstet sine tænder og ligger nu i sin seng og tjekker sin twitter og Facebook via sin iPhone. Han slutter af med at sende et sød godnat tweet til alle hans followers på twitter.

Sweet dreams, Bieber ?

Justin Bieber, Justin Biebers liv, Usher

MestLæste