zac efron
Kendte

Ekskæreste afslører: Zac Efron er langt ude

Af Marie Søndergaard 25. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det her bare en bitter ekskæreste, eller er der måske noget om, at Zac Efron stadig er langt ude efter deres breakup?

I april gik Zac Efron og model og tøjdesigner Sami Miró fra hinanden, og siden da har de to kun haft gode ting at sige om hinanden – blandt andet har Sami fortalt, at forholdet til superstjernen hjalp hendes karriere som tøjdesigner rigtig meget. Men nu er det slut med de fine ord!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I en række tweets har Sami nemlig udleveret Zac lidt ved blandet andet at skrive, at hun nu er klar til at tale om forholdet (hvad skal det betyde?), og så har hun afsløreret, at Zac meget gerne vil have hende tilbage.

Læs også: Zac taler ud om misbrug

- Åh, når han skriver til dig, at han virkelig prøver hårdt på at komme videre, og du allerede var videre for flere måneder siden, skrev Sami blandt andet på Twitter og fortsatte:

- Når du aldrig har været gladere, men han stadig er langt ude.

Tag testen: Kunne du date Zac Efron?

Folk er overbeviste om, at hendes tweets handler om Zac, og det er da også ret tydeligt, at det handler om en ekskæreste. Sami har hurtigt slettet sine tweets igen, fordi Zacs fans gik AMOK (efter de havde taget screenshots!), men hun har ladet ét tweet stå tilbage:

Hvad synes I om at skrive sådan noget på de sociale medier?

Herunder kan du se billeder af Zacs hotte forvandling!

SeZacEfronsflotteforvandling

MestLæste