Kendall Jenner Pepsi
Kendte

Efter reklame-hate: Pepsi undskylder til Kendall Jenner

Af Louise Wethke Buch 6. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kendall Jenner har medvirket i en reklame for Pepsi, som har fået megameget kritik på sociale medier. Nu har Pepsi trukket reklamen tilbage og siger undskyld til Kendall Jenner.

Kendall Jenner har medvirket i en udskældt rekalme fra Pepsi. Flere - blandt andre stjerner som Madonna og Lena Dunham fra "Girls" - har reageret på reklamen på sociale medier, og nu har Pepsi trukket den tilbage mindre end 24 timer efter, den kom ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Endelig: Her er forskellen på Coca Cola og Pepsi!

I reklamen går en masse unge demonstranter ned ad gaden i en fredelig demonstration og passerer Kendall Jenner, som er ved at filme en reklame. Kendall Jenner ser en lækker fyr i mængden, så hun går med i demonstrationen og giver en betjent en Pepsi-cola. Budskabet i reklamen skulle være, at Pepsi kan forene os alle, men desværre for Pepsi har reklamen skabt røre på sociale medier på en anden måde, end de havde håbet.

Rigtig mange blev nemlig provokerede af, at Pepsi får det til at se ud som om, man kan løse konflikter og skabe fred mellem mennesker ved at give dem en Pepsi.

Pepsi har undskyldt på Twitter:

– Pepsi prøvede at komme ud med budskabene forening, fred og forståelse. Det lykkedes ikke, og vi undskylder. Vi har ikke prøvet at sætte reklamen i forbindelse med alvorlige emner. Vi fjerner indholdet, og vi undskylder også for, at Kendall Jenner er havnet i denne situation.

Kendall Jenner har ikke kommenteret sagen eller den kritik, hun og reklamen har fået.

Læs også: Kendall Jenner svinet til for ballerina-video

Kendall Jenner Pepsi
Foto: All Over
Kendall Jenner Pepsi
Foto: All Over

Se den udskældte Pepsi-reklame med Kendall Jenner her:

Læs også: Kendall Jenner drikker fuglespyt i klam video

I galleriet kan du se Kendall Jenners vilde forvandling:

SeKendallJennersvildeforvandling