Dove Cameron fortæller ærligt om sin seksualitet ”Jeg vil ikke undskylde for, hvem jeg er”
Kendte

Dove Cameron fortæller ærligt om sin seksualitet: ”Jeg vil ikke undskylde for, hvem jeg er”

Af Josephine Sjelhøj 4. juni 2021
Disney-stjernen Dove Cameron fortæller ærligt om sin seksualitet i et stort interview med Gay Times, hvor hun blandt andet fortæller om sin frygt for at vise verden sit sande jeg.

Dove Cameron er en af de stjerner, der lige nu er på alles læber. ’Descendants’-skuespilleren, der også er kendt for sine musical-talenter og sin kommende rolle i ’Powerpuff Pigerne’, er på få år blevet et af nutidens største teenage-idoler.

Nu er hun klar til at dele en endnu mere privat side af sig selv med sine fans i et ærligt interview med magasinet Gay Times, efter hun har afsløret, at hun identificerer sig som queer.

I sit første store interview med et LGBTQIA+- medie taler Dove åbent om hendes valg om at springe ud som queer, hendes forhold til sine LGBTQIA+-fans, og hvordan hun ikke længere har lyst til at gå på kompromis med sin identitet.

- Jeg har hentydet til min seksualitet i årevis, men jeg var bange for at gøre det alt for specifikt," fortæller Dove om den frygt, hun havde for at vise verden sit sande jeg.

LÆS OGSÅ: Ny ’Descendants’-film hylder afdød stjerne

Skuespilleren fortæller i interviewet, at hun tidligere havde en frygt for, at verden ikke ville acceptere hendes seksualitet, og at hun tidligere ikke havde muligheden for at tale åbent om sin identitet.

Dog var der en helt særlig ting, der fjernede denne følelse – nemlig hendes fans. Dove afslører, at det var følelsen af at være uærlig over for fansene, som hun har et ”ekstremt tæt forhold til”, der fik hende til at dele sin seksualitet. En beslutning, hun aldrig vil fortryde.

LÆS OGSÅ: Vi Unge undersøger: Hvad er ’rainbow washing’?

Dove fortæller, at hun er helt ”overvældet” af den støtte, hun har fået af både sine fans og hele LGBTQIA+-miljøet, som hun har en ”uendelig” respekt for. Fællesskabet har nemlig givet hende evnen til at elske sig selv på et endnu højere niveau, som hun aldrig troede var muligt.

- Jeg vælger at elske mig selv og være den, jeg er hver dag, og ikke ændre mig selv afhængigt af de omgivelser, jeg er i. Jeg vil ikke undskylde for, hvem jeg er, siger Dove ærligt om sin nyfunden selvtillid og lykke.

Læs mere om

MegetMere