Ny ’Descendants’-film hylder afdød stjerne
Film & serier

Ny ’Descendants’-film hylder afdød stjerne

Af Josephine Sjelhøj 15. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gør dig klar til at besøge Auradon igen. Disney har netop afsløret, at der kommer en fortsættelse på de populære ’Descendants’-film, og den kommer til at hylde afdøde Cameron Boyce.

Disney er langt fra færdige med Auradon og resten af ’Descendants’-universet.

Det er netop blevet annonceret, at efterkommerne af alle vores yndlingsskurke vender tilbage i ’Descendants: The Royal Wedding’, som bliver lidt anderledes end de første tre film i rækken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den nye film er nemlig animeret, og vi kommer derfor til at se karaktererne i et helt nyt lys. Filmenes originale skuespillere vender dog alligevel tilbage i den animerede film, og det betyder, at vi stadig får lov til at høre Dove Camerons stemme.

LÆS OGSÅ: Dove Cameron hylder afdøde Cameron Boyce med ny tatovering

Det er også Doves karakter Mal, som ’Descendants: The Royal Wedding’ kommer til at handle om. Som filmens titel afslører, kan vi glæde os til at se det store bryllup mellem Mal og prinsen Ben, som er spillet af Mitchell Hope.

Hyldest til Cameron Boyce

Selvom mange ’Descendants’-fans har drømt om flere film, har flere også været bekymrede for, hvordan en fortsættelse skulle se ud uden Cameron Boyce, der spillede Cruella de Vils søn, Carlos.

Cameron døde på tragisk vis af et epileptisk anfald i 2019. Han blev blot 20 år gammel.

Det er ikke kun fans, der har været skeptiske omkring en fortsættelse. Tidligere har Dove Cameron også fortalt, at hun ikke kunne forestille sig at indspille en ny ’Descendants’-film uden Cameron Boyce, fordi de to stjerner havde et meget tæt venskab. Skuespilleren holdt dog en dør på klem til det populære univers, fordi hun elsker filmene, instruktøren og sine medskuespillere ”meget højt.”

LÆS OGSÅ: Vil ikke lave flere "Descendants"-film efter Camerons død

Fortsættelsen, der nu er en realitet, kommer også til at hylde den afdøde skuespiller. Disney fortæller, at de I filmen vil forklare Carlos’ fravær på en ”helt særlig måde”.

Den nye 'Descendants'-film får premiere på Disney Channel til sommer.

Se teaseren til ’Descendants: The Royal Wedding’ her:

MestLæste