Kendte

Dommerne ude af ”X Factor”

Af Line Sølvhøj Jensen 10. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gør dig klar til snart at sige farvel til Cutfather, Blachman og Pernille i ”X Factor”. Det bliver nemlig sidste sæson, hvor de tre dommere er med i ”X Factor”.

Både Cutfather, Blachman og Pernille har indrømmet, at de regner med, at det bliver sidste gang, de skal være dommere i "X Factor".

Det er femte sæson af "X Factor", der kører i øjeblikket, og Blachman har været dommer fire gange, mens Pernille Rosendahl har været dommer tre gange og Cutfather to gange.

Læs også: Sådan vil de vinde seernes stemmer.

- Jeg vil selvfølgelig gerne gøre jobbet færdigt, og glæder mig særligt til live-programmerne i år, fordi jeg føler, at jeg har et større overskud til deltagerne i år, end sidste år, hvor jeg på en måde var i lære, fortæller Cutfather til bt.dk.

Læs også: "X Factor" ramt af sygdom.

Cutfather har sagt, at han gerne vil tilbage til sit rigtige job, mens grunden til, at Pernille Rosendahl stopper efter denne sæson, er, at hun har fået hovedrollen i en ny teaterkoncert om The Beatles.

Blachman har før sagt, at det bliver hans sidste sæson som dommer i "X Factor", men denne gang er han helt sikker på, at det bliver sidste gang, han stiller op som dommer.

Læs også: Star style: Pernille Rosendahl.

XFactor2012

MegetMere