Kendte

Directioners går amok efter Louis kastede op

Af Line Sølvhøj Johansson 9. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En professionel fodboldspiller kom til at tackle Louis Tomlinson under en fodboldkamp, så han kastede op. Det har fået nogle directioners til at gå helt amok.

I weekenden spillede Louis Tomlinson en fodbold-velgørenhedskamp i Skotland. Som mange af jer allerede ved, og allerede har delt billeder af, så var stakkels Louis Tomlinson så uheldig at blive tacklet under fodboldkampen. Louis fik det dårligt efter tacklingen, og det endte faktisk med, at han kastede op, fordi han fik det så skidt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Louis Tomlinson er en bedre helt end Spiderman.

Det var den professionelle fodboldspiller Gabriel Agbonlahor, der kom til at tackle Louis. Louis måtte forlade banen, og da han kom ud på sidelinjen, blev kan dårlig og kastede op.

Læs også: Fan så Louis Tomlinson halvnøgen.

Rigtig mange directioners blev sure på Gabriel Agbonlahor og har efterfølgende sendt ham dødstrusler på twitter - blandt andet var der én, der skrev: " INGEN SKAL NOGENSINDE RØRE LOUIS IGEN! Hvem fanden tror du, du er!"

Gabriel Agbonlahor har undskyldt og sagt, at han vil sige personligt undskyld til Louis, næste gang de ses.

Læs også: Harry Styles forsvarer directioners.

Det er synd for Louis, men vi synes også, det er synd for Gabriel Agbonlahor, for han gjorde det helt sikkert ikke med vilje. Hvad synes I?

Louis Tomlinson, Gabriel Agbonlahor, fodbold

LouisTomlinson