Kendte

Dette kæmpe hit fra Billie Eilish skulle faktisk aldrig have været udgivet!

Af Simone Erica Rosenlund 30. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man skulle tro, Billie Eilish skrev sin musik for at dele den med os og resten af verden, men faktisk skulle dette kæmpe hit, vi alle elsker, aldrig have været udgivet!

I en live-optræden i sit eget hjem fortalte sangerinden Billie Eilish og hendes bror Finneas O’Connell, at et af sangerindens kæmpe hits faktisk aldrig skulle have været udgivet.

De optrådte på en ugentlig streaming-serie, der hedder Pay It Forward Live, der er lavet for at støtte små virksomheder, der er hårdt ramt under coronavirussen.

Søskendeparret talte om deres barndom, hvor de dansede hos Revolution Dance Center i Montrose California.

Billie fortalte, at både hende og hendes bror voksede op som dansere, at hun også konkurrerede, og at hele deres liv var dans dengang.

Læs også: Zayn Malik og Gigi Hadid har delt et sjældent romantisk billede

På danseskolen havde de en lærer, der hedder Fred, som stadig underviser der. Han vidste, at de to søskende lavede musik og spurgte dem, om de ville lave et nummer til en koreografi, som de kunne vise til det afsluttende show det år.

Sådan blev hittet Ocean Eyes, som vi alle kender og elsker, skabt. Sangen var derfor oprindeligt skrevet som en gave til den tidligere danselærer. 

Foto: Mega

Underviseren Fred gav dem stor frihed til, hvordan de ville udforme sangen, og den blev dengang lagt på SoundCloud, for at han havde lettere adgang til sangen.

Det var derfor aldrig meningen, at sange skulle blive udgivet, og man kan nærmest sige, at danseskolen og underviseren fortjener hele æren for begyndelsen på Billies karriere!

Billie udtrykte sin dybeste taknemlighed: ”Den danseskole fortjener faktisk hele æren for begyndelsen af den her karriere, så vi elsker dem meget. De er fantastiske. De ændrede vores liv.”

MegetMere